Problema tipica pentru Pioneer.
Ai doua (sau mai multe variante).
1) Simplu si improvizat, incerci sa tragi un fir de pe masa unuei mufe RCA a HU-ului pe carcasa acestuia. Contactul de masa la mufa RCA este inelul, nu partea din mijloc, mai proeminenta. (Sunt mort de oboseala, incerc sa-ti explic si daca mai tarziu consider ca nu mi-a iesit, mai incerc odata

)
Asta ar trebui sa functioneze daca ai difuzoarele pe amplificator si nici unul din ele pe HU.
2) In aceeasi situatie ai putea folosi niste filtre de deparazitare pe semnal (cred ca Dietz are asa ceva). Nu e o solutie perfecta da' e mai buna decat improvizatia.
Avand in vedere ca playerul avea acel brum si inainte, ai putea sa incerci sa tragi o alimentare separata pt player, direct de pe acumulatorul masinii, pe un traseu protejat cu siguranta. Dar inainte sa faci asta incearca sa-i schimbi doar traseul de masa. Adica nu-l mai folosesti pe cel din mufa ISO si tragi tu unu mai sanatos, dintr-un punct de unde poti sa faci contact bun.
Daca nici una din solutiile astea nu functioneaza... trebuie aprofundat.
Sfatul meu ar fi sa mergi la baietii de la Tornado si sa le explici care e problema. Ar trebui sa aiba o solutie la problema ta.