Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 06-09-06, 04:16   #1
Gabriel18

Stage 2

Gabriel18's Avatar

Default kicker sau..??

deci am vrut sa`mi fac anul asta sist audio, dar prefer sa stau inca un an ca sa stang money si sa ma documentez serios..ii f greu sa ma decid ce componente sa folosesc, de la ce firme si care merita noi si care pot sa le iau si second...vreau sa strang 1500E..ii destul...vreau bass si parerea mea ii ca kicker are cele mai adevarate subwoofere` ...deci pareri pls
Old 06-09-06, 07:50   #2
faraonu

Stage 1

faraonu's Avatar

Default Re: kicker sau..??

Quote:
Originally Posted by Gabriel18 View Post
deci am vrut sa`mi fac anul asta sist audio, dar prefer sa stau inca un an ca sa stang money si sa ma documentez serios..ii f greu sa ma decid ce componente sa folosesc, de la ce firme si care merita noi si care pot sa le iau si second...vreau sa strang 1500E..ii destul...vreau bass si parerea mea ii ca kicker are cele mai adevarate subwoofere` ...deci pareri pls
si eu am trecut prin etapa asta...dar am decis ca de cei 1000E sa imi iau mobila si abia apoi sa imi pun muzica pe masina

noi ia-ti wooferele si difuzoarele in general. la fel si cu capacitoarele si accesoriile de montaj. e cel mai bine asa cand ai siguranta ca nu sunt uzate.

second iti poti cumpara statia, cu putin noroc o poti si auzi inainte sa o cumperi

....parerea mea
faraonu is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 10:00   #3
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

nu cred ca sunt cele mai adevarate ... kicker-urile. adevaru e ca au o forma mai speciala ... dar de la asta si pana la a spune ca sunt cele mai bune .. .e cale lunga
Old 06-09-06, 14:18   #4
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

asta venind de la un posesor de solo baric
tico_rs is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 14:42   #5
Gabriel18

Stage 2

Gabriel18's Avatar

or nu or fi cele mai bune..tot kicker o sa`mi pun..si acum credeti ca ar fi enough money ca sa`mi fac un sist pro de bass..nu stiu cum, ma gandeam la 2 suburi s15l7 ..
Gabriel18 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 15:12   #6
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

eu nu zic ca sunt rele ... mie personal imi plac ... dar nu poti sa afirmi ca fac cele mai bune difuzoare. sunt foarte multe firme in domeniu si e greu de facut o comparatie ... de genu asta.
2 S15 L7 in ce masina ) ? duba ?
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 21:50   #7
Gabriel18

Stage 2

Gabriel18's Avatar

nop..un sedan clasa medie, vad eu care o sa fie ala..oricum nu ma intere daca imi ocup tot porbagajul..si de money ce ziceti..ajung??
Old 06-09-06, 21:52   #8
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

depinde ce alegi. poti sa iei si statii mai ieftine gen mac audio ... fie statii mai scumpe gen audison
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-06, 22:09   #9
Gabriel18

Stage 2

Gabriel18's Avatar

ok..o sa ma mai interesez de scule si preturi si va mai intreb dupaia..ms pana acum..
Old 06-09-06, 22:41   #10
decibels

Stage 3

decibels's Avatar

Ca amplificator poti sa te uiti si la Hifonics, seria Brutus, sunt relativ accesibile ca si pret, si poti sa le cumperi si mai ieftin daca le iei second hand. Subwooferul nu iti recomand sa-l iei SH si celelalte, la fel cum a zis si faraonu. Am si eu o intrebare daca tot am ajuns la sectiunea sub-uri... am vazut pe realmofexcurison.com ca sunt foarte des folosite resonant engineering-urile.. le-a ascultat cineva? Chiar sunt asa de bune? Am vazut pe net ca au ajuns sa se gaseasca si in germania reaudio.de
decibels is offline   Reply With Quote
Old 07-09-06, 17:43   #11
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

hifonics sunt puternice... dar consuma mult prea mult pt puterea lor. pt masina ta, iti recomand 1 kicker L7, dak tii neaparat, dar un amp pe masura. zici ca vrei de 15" ... e, asta are 1kW rms... deci gandeste-te la amp de MINIM 1,5kW, si de calitate, si ai sa vezi ca ai destul de putini bani si pt 1 kicker, dar amite 2... asta dak vrei sa faci ceva bun
apropo, mai bine alegi dupa volumul portbagajului
bad_boy2k is offline   Reply With Quote
Old 08-09-06, 03:48   #12
Gabriel18

Stage 2

Gabriel18's Avatar

hmm...eu stiam ca daca subu` are de ex 1000w rms atunci tre sa am o statie de 1000 w si totul e ok..asta in cuvinte mari..nu ard diful daca dau cu prea mult in el?? ..si is constient de bani ca ii cam putin..
Old 08-09-06, 08:59   #13
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

nu asa.... ai amp de 1,5kW ca sa obtii 1kW "curat", fara distorsiuni, ca sa fie totul ok. asta in cazul in care il pui in bass-reflex, pt ca in sealed... nici nu vreau sa ma gandesc cata putere ii trebuie
bad_boy2k is offline   Reply With Quote
Old 08-09-06, 11:16   #14
mer|in

Stage 3

mer|in's Avatar

Cred ca la 1500 de euro poti sa iti pui muzica de super calitate... vad ca toata lumea a abordat sub. difuzoarelor... cer este ca un lucru la fel de imp. este headunitul... eu spun ca in mare ptoti sa iti faci un super sistem de banii astia... da ca vrei si o configurare da PM.
Old 08-09-06, 17:02   #15
TAZ

Stage 5

TAZ's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Daca vrei un amplif serios am eu ceva pt tine!
JBL BPx2200.1
O sa-ti miste serios difuzorul, putem face o proba...
TAZ is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -