Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 13-11-09, 15:15   #1
village idiot

Stock

Default sistem audio

Salut , am si eu cateva intrebari legate de imbunatatirea substantiala a sistemului meu audio si pareri din partea unor persoane care poseda cunostinte solide despre asa ceva.Multumesc
Am un opel vectra tunat , tabla galvanizata izoleaza foarte bine sunetu din afara ,nu haraie , nu se aude nici un zgomot etc.
Ca sistem audio am asa: subwoofer Alpine 800W , 2 difuzoare spate , 2 fata + 4 twitere deci 8 in total , statie mutant (nu stiu de cati w) si casetofon Alpine IDA X-300.
1.Boxele nu stiu ce putere au si nu sunt tot din gama alpine iar la bass se aud doar cele din fata , spuneti-mi si mie va rog ce boxe as putea sa pun la sistemu asta sa-mi zdruncine creierii grav schimbat tot adica , din gama alpine daca ar fi posibil sau daca ar merge combinat cu pioneer si de cati w sa fie raportat la puterea subwooferului (casetofonu e de 45w)
2.nu conteaza pretul vreau ceva foarte puternic si de calitate exceptionala alpine sau pionner in materia difuzoarelor.Va multumesc si astept commenturi.
village idiot is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 15:20   #2
village idiot

Stock

Default Re: sistem audio

Si inca o intrebare , unde pot gasi un service audio de calitate?
Old 13-11-09, 15:30   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Mai intai specifica un buget pentru asta. Nu vreau sa fiu rautacios insa faza cu "nu conteaza pretul" e putin exagerata si majoritatea celor care spun asta o cam iau la fuga cand aud pretul pentru de echipamente car audio de calitate.
Ce anume ai nevoie de la service sa vad daca te pot indruma si daca vrei neaparat sa fie in Galati?
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 15:52   #4
village idiot

Stock

Cand am spus nu conteaza pretul ma refeream ca nu ma limitez la difuzoare de 2 milioane , as da si 7 milioane pe 2 difuzoare numai sa stiu ca-si merita banii
Old 13-11-09, 15:54   #5
village idiot

Stock

De la service am nevoie sa-mi monteze tot ce o sa cumpar, nu vreau neaparat in galati desi ar fi bine daca as gasi si aici , vreau sa faca treaba buna sa nu-si bata joc de masina mea asa cum se face pe la noi.
Old 13-11-09, 16:47   #6
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: sistem audio

Ideea este ca poti sa dai oricat pe difuzoare insa fara niste usi pregatite (material insonorizant) nu ajungi prea departe. Ia mai intai in calcul pregatirea usilor apoi difuzoarele.
In general caliteatea costa la fel si la montaje.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 17:05   #7
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

sa nu uitam de amplifuri........hu....alimentare
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 13-11-09, 22:47   #8
village idiot

Stock

Am inteles dar dati-mi si mie totusi un raspuns la intrebarea initiala va rog, sa ma lamuresc si eu, cam ce mi-ati sugera voi sa cumpar , dupa pregatirile de rigoare ?
Old 14-11-09, 07:15   #9
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Raspuns la intrebarea ta nu exista, sau mai bine spus nu poate sa ti-l dea nimeni pe un forum.
Solutia este sa te duci la un atelier competent, discuti cu managerul de acolo, ii explici cam ce-ti doresti si de ce buget dispui, si dupa ce ajungeti la o configuratie ii lasi sa-ti faca lucrarea.