Hmm .. acum stau si ma gandesc .. oare sa merg pe ideea initiala ? Sa folosesc acele GTOuri de 15\" ?? Am luat in calcul aceasta varianta .. deoarece am statii care nu prea au putere sa miste GTIurile .. si .. asta ar insemna iar .. bani si bani .. + ca in Cielo .. nu am de unde sa alimentez niste statii .. pt GTIuri ..
Ma gandeam .. sa merg cu GTOurile .. cu statiile si cutia pe care le am deja .. este o cutie \"sealed\" .. are 56 litri ( fiecare jumatate ) .... acum .. ce ar mai trebui .. sa pun in cutie niste burete dala special .. ca un cofrag de oua ..
Voi ce parere avetzi de GTOuri ?? Fiind 3.5 mil bucata la
www.************ .. ma incanta mai mult decat GTIurile... de bani care imi raman ... imi iau niste roti noi ...

...
Deci .. pana la urma .. am finalizat tot proiectul :
Pe spate .. raman doua GTOuri in porbagaj .. toate statiile pe care deja le cunoastetzi , pe spate in placa doua JBL din power series .. ovale ( sau altceva mai puternic .. oricum .. peste 100 W RMS ) si pe fata in bord doua boxe de 10 cm si inalte ( componente ) . Alimentare .. doua baterii deep cycle si o capacitate de 2 F minim , cabluri AWG4 din motor pana la blocul de distributie dupa care in fiecare statie se duce un AWG 8 .
Mai ar trebui schimbat ceva ?? Eu inca nu stiu cum sunt GTOurile alea .. ma gandesc ca sunt destul de ieftine .. ma intereseaza sa se auda bine in afara masinii .... acum .. la cielo .. am auzit ca ar fi antifonat porbagajul destul de bine .. a mai avut cineva experiente cu subwoofere in cielo ? Drept sa spun .. am vazut la altii un tub si o statie care se auzeau de rupeau .. si acum stau sa ma gandesc ca doua woofere de 15\" ar trebui totusi sa se aude destul de tare .. in afara masinii ..
Inca odata .. ce parere avetzi ??
Multumesc .