Nu stiu daca este sectiunea potrivita dar poate ma indrumacineva.
Astazi cu frenezia cumparaturilor de Craciun am aruncat o plasa neglijent in portbagaj si mi-am spart subul are cineva idee daca as putea sa-l lipesc cu ceva...macar sa ma tina o perioada...
Depinde de ce material este facut...
Ar merge rasina...
Unique Chameleon Green Poly-Injected Cone= seamana cu un plastic asa. M-am gandit si eu la rasina prima data, dar nu eram sigur.
Mai astept sa vedem daca mai stie cineva alta solutie.
Ai putea sa incerci sa il lipesti, pana la urma nu ai nimica de pierdut.
Sa ne zici si noua daca a rezistat, desi dupa cum vad spartura putin probabil, si cat de tare s-a schimbat sunetul. O simpla curiozitate.
Poi sunetul e si acum la fel. Nu stiu daca se vede in poze dar membrana de cauciuc nu este afectata. Poate o sa piarda un pic de aer pe acolo dar asta e.
salut, din cate stiu prin bucuresti sunt cateva centre ok unde iti pot schimba membrana, dar nu va mai fi la fel. Daca vrei pot sa intreb pe unde sunt si iti zic.
Bafta
salut, din cate stiu prin bucuresti sunt cateva centre ok unde iti pot schimba membrana, dar nu va mai fi la fel. Daca vrei pot sa intreb pe unde sunt si iti zic.
Bafta
Mersi mult dar dupa cum vezi nu sunt in ro. acuma.
Nici nu vreau sa ma complic cu schimbat de membrana si alte chestii, eu vreau sa-l lipesc sa ma mai tina vreo cateva luni dupa care ii fac vant la gunoi.
M-am gandit sa-l fac cu TigerSeal(http://www.u-pol.com/countries/pl/do.../tigerseal.pdf ) ce ziceti? Oricum membrana in zona aia trebuie sa fie rigida.