Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 20-12-11, 21:30   #1
raresvintea

Stage 5

Member of:
[SKODA]
Default Difuzor Sq Project88 sau altul....?

Buna seara. Caut sa imi fac pe masina un sistem echilibrat, asta incluzand si un subwofer mic si care sa coboare suficient de mult. Pe langa Helix P10 si P12 studiez si alte variante. Vreau un difuzor rapid si care sa faca fata si unei puteri mai marisoare, adica cand vreau mai mult bass sa am de unde sa ii dau, max 400W.

Am gasit intr-un singur loc acest model Project88. Vreau mai multe detalii. Domnul IM care inteleg ca l-a si proiectat nu e de gasit. L-a ascultat cineva? Dupa caracteristicile tehnice sumare, pare promitator?
300W RMS;
Fs 27,8;
QTS 0,425;
SPL 89,3 dB;
VAS 66,6;

Nu vreau sa dau multi bani pe un astfel difuzor! Pretul pt un astfel de difuzor prezentat este de 280 lei, un prt foarte bun! Insa detaliile tehnice si lipsa opiniilor ma face sa ma duc catre P12! Sper sa pot profita de munca conationalilor! Momentan in dulap se afla un polk audio 12" cu care o sa fac un test si am sa vad daca o sa fiu multumit, dar as vrea sa incep etapa de Sq mai pregatit, cu niste componente "dedicate". In usile insonorizate am dls ur6i si vreau ceva sa coboare jos si sa numai chinui atat de tare midbass-ul!

Cel mai important e ca incinta sa fie sealed si compacta! Ca am avut si lada mare si era incomod cate odata!

Sfaturi, opinii?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DS-500x500.jpg
Views:	62
Size:	88.6 KB
ID:	2268390  
raresvintea is offline   Reply With Quote
Old 21-12-11, 07:07   #2
IM

Stage 5

IM's Avatar

Default Re: Difuzor Sq Project88 sau altul....?

Quote:
Originally Posted by raresvintea View Post
Buna seara. Caut sa imi fac pe masina un sistem echilibrat, asta incluzand si un subwofer mic si care sa coboare suficient de mult. Pe langa Helix P10 si P12 studiez si alte variante. Vreau un difuzor rapid si care sa faca fata si unei puteri mai marisoare, adica cand vreau mai mult bass sa am de unde sa ii dau, max 400W.

Am gasit intr-un singur loc acest model Project88. Vreau mai multe detalii. Domnul IM care inteleg ca l-a si proiectat nu e de gasit. L-a ascultat cineva? Dupa caracteristicile tehnice sumare, pare promitator?
300W RMS;
Fs 27,8;
QTS 0,425;
SPL 89,3 dB;
VAS 66,6;

Nu vreau sa dau multi bani pe un astfel difuzor! Pretul pt un astfel de difuzor prezentat este de 280 lei, un prt foarte bun! Insa detaliile tehnice si lipsa opiniilor ma face sa ma duc catre P12! Sper sa pot profita de munca conationalilor! Momentan in dulap se afla un polk audio 12" cu care o sa fac un test si am sa vad daca o sa fiu multumit, dar as vrea sa incep etapa de Sq mai pregatit, cu niste componente "dedicate". In usile insonorizate am dls ur6i si vreau ceva sa coboare jos si sa numai chinui atat de tare midbass-ul!

Cel mai important e ca incinta sa fie sealed si compacta! Ca am avut si lada mare si era incomod cate odata!

Sfaturi, opinii?
Dl. IM este intradevar foarte greu de gasit, dar la corespondenta trimisa pe email se raspunde cu o intarziere de maxim cateva zile, in cel mai raz caz.

Un grafic cu simularea acestui traductor in incinta inchisa este atasat.
Datorita faptului ca suntem in perioada Craciunului, pot sa iti trimit o incinta pentru teste pentru cateva zile.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P88 Energy 12.jpg
Views:	69
Size:	175.7 KB
ID:	2268594  
To see all from what it was
You need an uncorrupted eye..."
ionutmocioiu-on-facebook.com
IM is offline   Reply With Quote
Old 21-12-11, 13:27   #3
raresvintea

Stage 5

Member of:
[SKODA]

Astept pe pm o adresa de mail.

Sincer nu sunt atat de cunoscator in domeniu, dar vreau o interpretare a graficului in sensul raspunsului in frecventa si cat de rapid e difuzorul in comparatie cu un helix P12! Adica mai precis cat de muzical este! Nu vreau sq pur, dar vreau sa sune frumos intr-o incinta de dimensiuni ok. Din pacate nu am avut ocazia de a asculta P12-ul, sper sa o am, dar din care am inteles e un difuzor ce suna bine!

Sper sa nu gresesc, dar din cate vad are un raspuns destul de "liniar" si reuseste sa coboare binisor.
Old 21-12-11, 13:36   #4
ralphmandl

Stage 5

ralphmandl's Avatar

Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]

unde ai gasit diful de vanzare?:d
ralphmandl is offline   Reply With Quote
Old 21-12-11, 15:28   #5
ralphmandl

Stage 5

ralphmandl's Avatar

Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]

Este la arad un Helix P12 de vanzare. da-mi un pm, dak te intereseaza.
Old 21-12-11, 15:43   #6
raresvintea

Stage 5

Member of:
[SKODA]

P12 nu m-am interesat inca de unde il pot achiztiona.
Project88 este de nou!
Old 21-12-11, 16:07   #7
ralphmandl

Stage 5

ralphmandl's Avatar

Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]

P12 este printre ultimele venite in tara.
- Copyright 2025 4Tuning -