Buna seara. Caut sa imi fac pe masina un sistem echilibrat, asta incluzand si un subwofer mic si care sa coboare suficient de mult. Pe langa Helix P10 si P12 studiez si alte variante. Vreau un difuzor rapid si care sa faca fata si unei puteri mai marisoare, adica cand vreau mai mult bass sa am de unde sa ii dau, max 400W.
Am gasit intr-un singur loc acest model Project88. Vreau mai multe detalii. Domnul IM care inteleg ca l-a si proiectat nu e de gasit. L-a ascultat cineva? Dupa caracteristicile tehnice sumare, pare promitator?
300W RMS;
Fs 27,8;
QTS 0,425;
SPL 89,3 dB;
VAS 66,6;
Nu vreau sa dau multi bani pe un astfel difuzor! Pretul pt un astfel de difuzor prezentat este de 280 lei, un prt foarte bun! Insa detaliile tehnice si lipsa opiniilor ma face sa ma duc catre P12! Sper sa pot profita de munca conationalilor! Momentan in dulap se afla un polk audio 12" cu care o sa fac un test si am sa vad daca o sa fiu multumit, dar as vrea sa incep etapa de Sq mai pregatit, cu niste componente "dedicate". In usile insonorizate am dls ur6i si vreau ceva sa coboare jos si sa numai chinui atat de tare midbass-ul!
Cel mai important e ca incinta sa fie sealed si compacta! Ca am avut si lada mare si era incomod cate odata!
Sfaturi, opinii?