Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 29-08-11, 11:13   #1
Alfa 155

Stage 5

Exclamation Putin ajutor pentru construirea unei Incinte pentru Alpine S-Type 10"

Daca ma poate ajuta cineva cu dimensiunile unei incinte pentru un Alpine Type S 10" , si anume daca a avut cineva acest woofer si care sunt dimensiunile incintei la care suna cel mai bine dau o bere .
Cateva detalii si eventual o schita cu dimensiunile exacte ale cutiei ar fii perfect .

Multumesc .

Acesta este subwooferul - http://www.sonicelectronix.com/item_...SWS-1042D.html
Alfa 155 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-11, 11:29   #2
Alfa 155

Stage 5

Default Re: Putin ajutor pentru construirea unei Incinte pentru Alpine S-Type 10"

Nimeni ?
Old 05-09-11, 16:28   #3
Alfa 155

Stage 5

Default Re: Putin ajutor pentru construirea unei Incinte pentru Alpine S-Type 10"

Nu ar strica putin ajutor
Old 08-09-11, 13:54   #4
Alfa 155

Stage 5

Nimeni ?
Old 08-09-11, 23:42   #5
vwvento

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by Alfa 155 View Post
Nimeni ?
Nimeni nu vrea sa isi ia painea de la gura pe gratis....
vwvento is offline   Reply With Quote
Old 13-09-11, 13:01   #6
Alfa 155

Stage 5

Quote:
Nimeni nu vrea sa isi ia painea de la gura pe gratis....
In regula , contra cost , nu este nici un fel de deranji .

Astept pe PM suma dorita pentru schita necesara constructiei unei incinte pentru Alpine S-Type 10" .
Old 15-09-11, 19:02   #7
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

sau..... http://www.reaudio.com/box.php + cateva ore dintr-o zi (depinde de cat de des ai fost la scoala la geometrie , ps n-am nimic personal cu tine, este o mica gluma )

gen muzical cautat : manele
vpower16v is offline   Reply With Quote
Old 16-09-11, 16:33   #8
Alfa 155

Stage 5

Thumbs up Re: Putin ajutor pentru construirea unei Incinte pentru Alpine S-Type 10"

Quote:
sau..... http://www.reaudio.com/box.php + cateva ore dintr-o zi (depinde de cat de des ai fost la scoala la geometrie , ps n-am nimic personal cu tine, este o mica gluma )
Quote:
Daca ma poate ajuta cineva cu dimensiunile unei incinte pentru un Alpine Type S 10" , si anume daca a avut cineva acest woofer si care sunt dimensiunile incintei la care suna cel mai
Nu este cu suparare , cum nici pentru tine sper sa nu fie cu suparare , insa mai inainte te rog sa citesti cu atentie thread-ul si ceea ce se dorest/cere .
Dupa cum am spus si in primul post , doresc daca sa "Jucat" cineva cu acest subwoofer si care ar fii incinta in care ar suna cel mai bine .

Dupa cum se poate vedea , sunt deja la a 3 incinta home made sa-i spunem asa , deci nu scoala sau geometria ar fii problemele . Detaliile incintei sealed / litrajul oferit de producator il cunosc si anume 23 , insa ma interesa dupa cum am spus , daca cineva a reusit sa scoata "tot ce este mai bun" din acest woofer .

P.S. - Multumesc oricum de initiativa . Bafta .
Old 18-09-11, 22:35   #9
vpower16v

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

ai si tu dreptate, dupa munca e mai greu cu rabdarea..... am facut acum ceva ani o incinta exact pentru modelul tau, chiar mi-a placut, destul de mult,cu raportul pret/calitate/sunet alpine este in top, eu am facut incinta cea mai mica (bass reflex) pentru ca asa a fost situatia in aceea masina. Daca vrei sa scoti tot din el trebuie sa ii faci incinta br, acum depinde de gustul tau cum vrei sa il faci sa sune. Incinta mare + acordaj jos = bass mult jos si lung. Incinta mare + acordaj aprox 35 hz = bass tare si timp de raspuns bun. Sunt multe de luat in calcul, masina, muzica, amplificator, pozitie ansamblu incinta/difuzor/port. Mai da detalii.
vpower16v is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -