04-03-10, 15:11
|
|
Stock
|
ma ajuta si pe mine cineva???
salut.am si eu un woofer typeR.si nu are pe el inscriptiile necesare,puterea,ohmi,o serie ceva,modelul care este.ma poate ajuta cineva?vreau sa ii fac o incinta.de cati litri?diametrul difului ii de 25cm. mersi.
|
|
|
05-03-10, 09:36
|
|
Stage 2
|
Re: ma ajuta si pe mine cineva???
Aparat de masura si vezi....poate fi cel cu 2 bobine de 4 ohmi sau de 2 ohmi...din poza nu poate stii nimeni daca nu mai are inscriptiile pe el.....cel mai bine du-te la un electronist ca iti spune in 1 minut. si puterea este 500 RMS.
|
|
|
05-03-10, 10:30
|
|
Stock
|
as recomanda o incinta bass-reflex de 40l si doua porturi de 50mm diametru si lungime 35cm.
daca are 2 bobine de 4 ohmi legati bobinele in paralel si folositi ca amplificator alpine mrp-m500
|
|
|
05-03-10, 11:11
|
|
Stage 3
|
De unde sti ?
Quote:
as recomanda o incinta bass-reflex de 40l si doua porturi de 50mm diametru si lungime 35cm.
daca are 2 bobine de 4 ohmi legati bobinele in paralel si folositi ca amplificator alpine mrp-m500
|
Dupa ce calcule recomanzi ? ai aflat despre ce model vorbim ? din cate stiu vechiul type r este la fel de raspandit ca noul, pentru care din ele recomanzi boxa de mai sus ?
|
05-03-10, 11:23
|
|
Stock
|
parametrii ts nu difera prea mult de la swr-1042 la swr-1022
si nici de la modelul vechi la cel nou.
eu am facut simularea pt cel nou.
proprietarul ne poate spune daca e modelul nou dupa forma suspensiei membranei. Cel nou are forma de acordeon, iar cel vechi are forma normala
|
|
|
05-03-10, 11:31
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
proprietarul ne poate spune daca e modelul nou dupa forma suspensiei membranei. Cel nou are forma de acordeon, iar cel vechi are forma normala
|
Asta-i altceva.
Deci aleyx, te uiti frumos pe internet ce model ai dupa aspect, diferentele sunt destul de mari.
|
|
|
06-03-10, 17:11
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by radu_razvan2000
parametrii ts nu difera prea mult de la swr-1042 la swr-1022
si nici de la modelul vechi la cel nou.
eu am facut simularea pt cel nou.
|
cred ca ii modelul vechii,are suspensia normala....
|
|
|
06-03-10, 17:17
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Stage2
Asta-i altceva.
Deci aleyx, te uiti frumos pe internet ce model ai dupa aspect, diferentele sunt destul de mari.
|
am cautat pe net de m-am saturat si nu am gasit nimic.mi-l da doar pe cel nou cu suspensie acordeon.sa fie oare o vrajala de dif facut pe vapor?
|
|
|
06-03-10, 19:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
am cautat pe net de m-am saturat si nu am gasit nimic.mi-l da doar pe cel nou cu suspensie acordeon.sa fie oare o vrajala de dif facut pe vapor
|
Dupa cateva secunde de cautat am dat peste http://www.sonicelectronix.com/item_...2-Ohm+12-.html
Sa confirmi daca-i acest model.
|
|
|
07-03-10, 15:41
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Stage1
|
nu... seamana dar nu e. are pe suspensia membranei niste forme mai ciudate dar aspectuase.e cu capacul bobinei mobile drept.nu e bombat.mersi oricum.
|
|
|
08-03-10, 09:51
|
|
Stock
|
este acesta?: http://images.sonicelectronix.com/im...g/swr1042d.jpg
daca este acesta faci incinta mentionata mai sus.
poti sa o faci si mai mica cutia pana pe la 30l daca vrei sa ocupe mai putin spatiu numai ca nu o sa coboare atat de mult.
portul vrei sa-l faci din pal sau din teava?
|
|
|
09-03-10, 19:36
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by radu_razvan2000
este acesta?: http://images.sonicelectronix.com/im...g/swr1042d.jpg
daca este acesta faci incinta mentionata mai sus.
poti sa o faci si mai mica cutia pana pe la 30l daca vrei sa ocupe mai putin spatiu numai ca nu o sa coboare atat de mult.
portul vrei sa-l faci din pal sau din teava?
|
nu e asta.am spus mai devreme ca are suspensia membranei normala,bombata.....doar ca are niste chestii ciudade pe ea cred ca pt aspect.ms..
|
|
|
10-03-10, 10:04
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
dar frate,nu pui o fotografie sa vedem ce sub e?!?!?
ne tii pe toti in suspans asa...
|
|
|
10-03-10, 12:28
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by teddyb
dar frate,nu pui o fotografie sa vedem ce sub e?!?!?
ne tii pe toti in suspans asa... 
|
cel mai probabil e ca nu stiu cum...nu am mai pus poze pe 4tuning pana acum si sincer am tot incercat.is autentificat doar de o sapt... cum fac? http://www.99poze.ro/subwoofere/1/ cred ca am gasit cum....
Last edited by aleyx; 10-03-10 at 12:40.
|
|
|
10-03-10, 12:43
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by aleyx
salut.am si eu un woofer typeR.si nu are pe el inscriptiile necesare,puterea,ohmi,o serie ceva,modelul care este.ma poate ajuta cineva?vreau sa ii fac o incinta.de cati litri?diametrul difului ii de 25cm. mersi.
|
atii mai vazut asa ceva?ii de treaba sau?
|
|
|
|
|