tek: eram nervos (si... sincer sa fiu, inca mai sunt) pentru ca aceasta cursa de la Timisoara s-a transformat intr-un adevarat subiect de cearta si a fost o oportunitate pentru injurii, pe care nimeni (dintre cei care-au participat la discutiile legate de cursa) n-a ratat-o.
Am spus-o si in alte topicuri: nu reprezint interesele vreunei asciatii/club/organizatii nonguvernamentale/nonprofit, ci doar pe cele ale acestui forum (care, din pacate, a luat-o putin cam razna).
Sa recapitulam:
1.
organizarea a fost deficienta? Asta e. Conducerea Legal Racing nu cred ca se astepta la o asa mediatizare, la atatia concurenti, la atatia spectatori. Poate ca a fost o lectie pentru ei si din cursa de la Timisoara au invatat ceva;
2.
spectatori necivilizati? Eu sunt din Craiova si, daca s-ar organiza curse aici, crede-ma ca si eu i-as huidii pe cei care nu sunt din Craiova, in momentul in care s-ar targe cu un craiovean (exceptie ar face cei de pe forum, pe care ii consider prieteni
);
3.
vremea? Shit... nu putem sa facem prognoza meteo sau sa schimbam vremea (ce bine-ar fi);
4.
nemultumirile legate de rezultate? Am spus-o, o mai spun si acum si o voi mai spune de cate ori va fi nevoie: Legal Racing face listele cu timpi/clasamente/etc. 4tuning.ro nu face altceva decat sa le publice. Pentru intarziere, noi nu avem nici o vina.
+ ca ar trebui sa fiti toti lamuriti de anumite chestii privind aceste rezultate...
5.
Catalin RS4? A venit din Germania ca sa vada o cursa la el acasa. Care-i problema? A promis la cineva ca se da? NU! A venit cu RS4 si era obligat sa se traga cu Staici? NU! Asta e masina lui; unii ziceau ca a venit la impresie. Ce trebuia sa faca? Sa inchirieze vreun Mercedes Cobra din '75? A stat, a inghetat, s-a plictisit si a plecat.
n0namee: multzam !