14-05-08, 11:36
|
|
Stock
|
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
ce tampenie
|
|
|
14-05-08, 11:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
As vrea eu cum reactionati daca macar unu dintre voi ar avea ceva neamuri in blocurile de acolo,neamuri in varsta,cu diferite boli aferente varstei... 
Eu unu nu am,dar ii inteleg pe nemultumiti
|
14-05-08, 11:53
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Re: hmmmmm
Quote:
Originally Posted by und_Alexx
|
bhaaaaaa o ajuns vedeta G..p..a  )))))) ce tare i vectra aia  )))) oricum is penali cu tot cu ce or filmat ei ca de altfel cum si politia comunitara este penala  ))))
|
|
|
14-05-08, 12:29
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Da ma , poate ma iau astia pe mine la ochi si imi iau carnetu....penibil  )Noaptea sa stai si sa filmezi  )
|
|
|
14-05-08, 13:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
azi noapte a fost razie,au blocat toate iesirile de la stadion si au venit si au notat numerele de la masina.
Si 2 bosketari filmau de sus...
N`ai cu cine bah....niste tarani !!! =))
14-05-08, 14:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
azi noapte a fost razie,au blocat toate iesirile de la stadion si au venit si au notat numerele de la masina.
Si 2 bosketari filmau de sus...
N`ai cu cine bah....niste tarani !!! =))
|
si daca au notat numerele d ela masini ce cred k au rezolvat?politia comunitara nu este in masura sa spuna ce inseamna masini zgomotoase numa rar-u asa ca din moment ce masinile au rar-u efectuat nu vad care este problema   oricum n'ai cu cine mha ..niste tzarani!!!!!! 
|
|
|
14-05-08, 14:18
|
|
 Stage 5
|
Asa-i ma,,,,,oameni fara viata, nu ne lasa si pe noi sa stam la o samanta, la un pahar de vorba si la certuri ca intre fani ai tuningului  )Bata-i cucu sa ii bata  )
|
|
|
14-05-08, 14:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Speedball_tm
Asa-i ma,,,,,oameni fara viata, nu ne lasa si pe noi sa stam la o samanta, la un pahar de vorba si la certuri ca intre fani ai tuningului  )Bata-i cucu sa ii bata  )
|
ce samantza mha?asta poate tu noi suntem cultivati,ascultam ritmul muzici simfonice produse de motoru lu vedeta:"pt ca pot"  ))))))))   si asa se ajunge vedeta in Timisoara diseara fiti cu ochii pe analog TV  ))))) apropo nu-i nici-un comunitar user pe forum?as vrea sai urez multa sanatate  ))))))    n'ai cu cine mha...niste tzarani!!  )))))
|
|
|
14-05-08, 14:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
:)))
da ma....G.P.A si poza si toot are....recunosc mi ciuda...ca o luat prim plannu de vreo 3 ori....pe cand la mine doar de 2  ))) bine pt mine aia ce or filmat is niste baieti supeeeerr!!! le multumesc pt aprecieri in sfarsit cineva care stie sa ma apreciezeee...adica na masina mea  )) !!! baieti faini plm  ))) hai noroc si azi ori pe pro TV ori pe analog o sa arate la stiri ce CIRC o fost aseara cu gastele alea de comunitariii!!!!! p.s FLAVIUS O DORMIT IN NOVA TIM!!!! stie el de ce =)))
|
14-05-08, 14:32
|
|
 Stage 5
|
bha is d eo penalitate raraaa!! cei care or fost la stadion cand vo oprit pe toti care o fost motivu pt care or zis ca va retin,acesta cred k este un caz ptr OTV  ))))))) sa vina Lazarus  )))))
|
|
|
14-05-08, 14:32
|
|
 Stage 5
|
Ca daca Laurentiu nu avea accidentu ala nefericit le baga picioru undeva la comunitari  )
|
|
|
14-05-08, 14:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Speedball_tm
Ca daca Laurentiu nu avea accidentu ala nefericit le baga picioru undeva la comunitari  )
|
las ca le bag acum ca i mai dureros    n'ai cu cine mha ...niste tzarani!!!  ))))))))
|
|
|
14-05-08, 14:43
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
lasand gluma la o parte....la stadion incepe sa se ingrase gluma..!!!cum o zis si BNZ e aiiurea...pt aia de acolo plm!!! chestia de aseara am anticipato de o luna....am toot zis...si aseara am ziso...si utie ca sa intamplat!!! mai rau o sa fie cand vine rutiera...alea alea....pusi pe fapte...ca aseara or venit asa numa la misto!!! asta este....tre sa ne gandim la un alt loc...cat de cat la fel de fain in viitoru apropiat!!! deseara intalnire ca aveam ce vb pe marginea subiectului aasta!!!! ceau
|
|
|
14-05-08, 14:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by und_Alexx
lasand gluma la o parte....la stadion incepe sa se ingrase gluma..!!!cum o zis si BNZ e aiiurea...pt aia de acolo plm!!! chestia de aseara am anticipato de o luna....am toot zis...si aseara am ziso...si utie ca sa intamplat!!! mai rau o sa fie cand vine rutiera...alea alea....pusi pe fapte...ca aseara or venit asa numa la misto!!! asta este....tre sa ne gandim la un alt loc...cat de cat la fel de fain in viitoru apropiat!!! deseara intalnire ca aveam ce vb pe marginea subiectului aasta!!!! ceau
|
oricum locatia trebe schimbata trebe ceva mai shadow hai la padurea verde ca acol i destula umbra  )))
|
|
|
|
|