io n-am trompeta, am o sirena, sper s-o pot monta curand
am revenit mai repede din pelerinaj si am cumparat un delco si aprinderea electronica si le-am incercat si n-a mers. Am incercat ce mi-a zis un Fordist de pe forum sa schimb bobina de inductie de V6 cu una normala de 4cil... si a luat-o din prima dar ghinion, speria copii si incepeau sa planga...
flacari din carburator, motorul statea la \"ralanti\" doar in vo' 6000rpm adica pe la max de crapa.
Si a incercat moshu sa-i faca una, alta dar in final mi-a zis sa caut un carburatorist(the best one)
Adus moshu marti la fata locului, ca mi-a fost frica sa plec cu ea...si dupa un ghinion cu electromotrul a mesterit moshulica putin cu surubelnita, verificat parghiile si dat contact >> alta mancare de peste, mergea constant desi mai dadea rateuri din cauza evacuarii de doar 80-90cm
Mi-a anulat corpul 2 la carb pt ca lipsea un arculet, am bagat benzol in flacon si plecat acasa, si toata lumea sa uita la dracu ala de ragea pe drum
si in statia de taxi, dat din 3 in 2 si talpaa
cat despre haleala...ajuta-ma Doamne, am umplut de 4 ori flaconul(0.5L) pe jumate de la AEM in Soarelui si inapoi spre AEM, Buziasului, SUT, Soarelui
azi montat toata evacuarea de la Sierra dar sta ca naiba, ma jos nici ca se poate, dar pt chinul depus am zis ca o las provizoriu...definitiv pana mi-o rade o groapa, piatra ceva