02-04-05, 14:24
|
|
Stage 5
|
Curse legale la Cluj, 09.04.2005
Nocturna sambata seara. Pentru detalii intrati pe sectiunea Cluj sau Curse Oficiale. Aici vreau sa discutam plecarea incolo, participarea, etc.
Eu vreau sa particip. Sambata dimineata e etapa la noi, dupa care se poate pleca. Atasez aici detalii despre drum, e 310 km, cca.4 ore. Problema este cazarea, eu probabil o sa dorm la un prieten, dormitul in masina se exclude. Tekno ne va ajuta cu detalii despre hoteluri. Pana acum este hotel Colibri, 800000 lei pe noapte camera cu 2 paturi si mic dejun.
|
|
|
03-04-05, 00:03
|
|
Road Runners Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
poi si eu as putea dormi la un prieten
dar nu stiu daca merita batut drumul pana acolo...
|
|
|
03-04-05, 08:24
|
|
Stage 5
|
dap, normal ca nu merita daca pasiune - zero, spirit de aventura - zero si mai ai si dacie adika tot un zero... mai bine stai inkis in casa ca soarecu si belesti okii la ciuhuleasca
io am sucit problema pe toate partile si nu iese nicicum, sambata e etapa la iveco, e cununia lu vali la primarie si seara e chefu la restaurant...
de 3 zile imi bat capu' si nu gasesc nici o solutie
jeff, te incadrezi la 66-90cp deci sa aduci cupa pentru locul 1 acasa
|
|
|
03-04-05, 15:50
|
|
Stage 4
Member of: [RR]
|
Cum sa nu \"merite\" ? drumul Oradea - Cluj e mai mult decat o placere , spre deosebire de Timisoara - Oradea mers drept prin campie ..
Pacat ca se suprapune si cu etapa de la Iveco ...
|
|
|
03-04-05, 16:15
|
|
Stage 5
Member of: [RR] [Honda]
|
etapa de la iveco e dimineata iar cea de la cluj e seara. asa ca nu se suprapun
|
|
|
03-04-05, 19:24
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
|
nu se suprapun corse, doar ca dimineata la noi, drumul 4-5 ore !! seara cursa si e cam pe fuga toata aventura, asta vroia sa zica Ovi
I'm a mindreader :P
io nu am cas, asa ca cine merge sa aduca si suveniruri..adika poze, filme, nu strica deloc si-o cupa
|
|
|
03-04-05, 23:21
|
|
Stage 5
|
Drumul Timisoara-Cluj e cca 4 ore. Eu intentionez sa stau la etapa si apoi sa plec catre Cluj, cel tarziu pe la 3 PM. Akimoto, spirit de aventura zero
Contam pe prezenta ta, eu si multi altii. Chiar nu merita sa sari cheful? Garantez placeri mai intense la Cluj. Poate chiar si o distractie afterparty
Mai vorbim luni.
|
|
|
03-04-05, 23:29
|
|
Stage 5
|
nush daca va fi un afterparty organizat de organizatori,dar facem noi sa fie unu ....va asteptam in numar cat mai mare la cluj ....care va hotarati sa veniti si asa spuneti si va asteptam la intrarea in cluj si mergem impreuna,in functie de ora la care ajungeti ori direct la aeroport ori vedem noi pe unde altundeva...
|
04-04-05, 09:34
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Jeff\"
Akimoto, spirit de aventura zero
Contam pe prezenta ta, eu si multi altii. Chiar nu merita sa sari cheful?
|
bah, seara e nunta omului, nu pricepi ? cum sa sar cheful ? aia ar insemna sa nu ma duc la nunta, ceeace nu-i voie
asa zici de parca n-as vrea sa merg
spirit de aventura 0 ?
cand am fost io la craiova cu vali(in rest nimeni), el cu suspensia ca diareea iar eu cu 8cm garda la sol si vreo 6cm intre praguri si asfalt, jumate' din drum era in lucru(semafoare, sapaturi, bariere, etc) si am facut vreo 8 ore pana acolo; cum prindeam cate un coxior, cum uitam de mers frumos, de suspensii, de frecat cu pragurile, cu galeria sau cu baia pe jos si il incingeam pe netrebnic; am fost akolo, ne-am belit okii la masini cateva ore, ne-am dat, am halit nishte cornuri la omv si am plecat napoi', adika inka vreo 7-8 ore; la intoarcere, iara coxuri, iara julit galerii si praguri, etc...iar noaptea, cand am ajuns, am convocat trupa si ne-am plantat in birt ca sa ne impartasim impresiile;
dupa vreo 3 ore de povesti si beri, ni s-o facut cam somn si ne-am dus sa tragem pe dreapta, ca sa nu ne traga altii
toata afacerea s-a petrecut in putin mai mult de 24 de ore
tu unde erai atuncea domnu jeff ?
ca nu-mi amintesc
|
|
|
04-04-05, 11:16
|
|
Stage 5
|
Zi-mi ce data era sa ma uit in pasaport la stampile si sa-ti spun unde eram
|
|
|
04-04-05, 16:18
|
|
Stage 5
|
scuze moa de offtopic : dar , cum julesti galeriile
|
|
|
04-04-05, 16:39
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
Off topic agai:Mi se pare mie sau so cenzurat la greu aicea !? :P
On topic:Nu mi-am rezolvat cu cunostintza din Cluj nimic deci nu pot sa va insotzesc.To bad !
Cand o sa am masina bomba,Jeff,promit ca mergem in echipa oriunde(in apropieri) sa ne dam in numele RoadRunners !
|
04-04-05, 17:24
|
|
Stage 5
|
offtopic, de asfalt cioli
tm8bnz, nu s-o cenzurat nimik, s-o sters si se va sterge in continuare tot ce nu are nici in clin nici in maneca cu za sabjekt
|
|
|
06-04-05, 00:37
|
|
Stage 5
|
Ramane valabil, sambata eu merg la Cluj. Nu se anunta nimeni, macar pentru suport moral? Cu domnu' TM84DMX sunt in tratative sa-l conving, poate da fum la niste olsituri sau dacii p-acolo... Mai convingeti-l si voi, ca io nu mai am argumente... Il sponsorizam cu ceva?
|
|
|
06-04-05, 20:28
|
|
Road Runners Member
Stage 5
|
deci mere si io pana la urma.
aki vii sau iar te-a parasit spiritu' de aventura ?
p.s. cine imprumuta un tricou cu RR lui dorin ?
|
|
|
|
|