frate, daca e sa povestesc fiecare problema cu peugeot service care am avut, ajungem la 60 de ani...ma rog...apropo scuza de romana stricat dar nu sunt roman, deci, sry....eu am un 206 2.0 hdi, de aproape 5 ani....masina a fost la service multe ori....din mai multe motive...accident, revizie si mai e...ma rog...si la probleme mai mici care puteam sa repar si eu cu mana mea sa stricat masina mai rau decat cum am lasat la iei....fiecare data cere masina curat, si da cu cacat inaintru..frate e logic..iei masina curat si dai inapoi curat...nu dupa ce da drumul elefantu inaintru....fiecare data strica caseta de directtie....tot umbla la mag de cd la portbagaj...nici nu spun cate multe chestii este furat de la masina in service....de examplu PEDALE...cum frate sa furi pedale? ma rog...tot timpu am platit gramada de bani de gheaba, si in loc sa fie repar macar putin, am ridicat masina mai rau......muncitor la peugeot nici nu cunoaste masinii...plm
si mama are un 407...am probleme la comp de bord...am fost 4 ori cauza asta nu sa reparat...am vrut sa ridic fata, ca e prea lung si jos, si iei in brate fiecare bordura si gropi cand conduci...cica nu exista asa ceva....
eu stiu ca sa traieste masina mai bine, motorul trebuie sa fie curat....macar sa arata ok...am intrebat dupa 4 ani de praf pe motor, domne ce fac sa curati pe aici? - poftim? - vreau sa spal motorul sa arata curat. -
exista asa ceva? deci toti handicapati din bucuresti munceste la peugeot sa mor eu......
plus ca pentru o lovitura la parcare care daca trageam putin tare eu puneam la loc, a tinut masina o luna....ultimu accident, am rupt puncte la spate, am intrat la bordura cu 80 .... ( drifting
la piatra cubica, dupa ce a ploat
) faza a fost sa schimba jenti si repara restul.....frate a tinut masina 2 luni si 1 saptamana, cica asteapta sistemul de abs de la franta, ca in romania nu exista...si mie a dat masina inapoi asa: acelasi jenti, nu mai ca a pus impreuna cumva, sa vede ca o sa sparge daca conduc 10 metri, masina nu avea absolut nimic la fata si acuma partea dreapta este distrus: distanta intre capota si farul e imens.....grila e spart.... si 35l motorina disparut....sa-m bag.... mie vine sa ma duc si bat pe iei pana moare....
fratilor, nu cumparati peugeot...eu am dorit un 206 foarte mult...masinii sunt superb pentru pretul, si fuge foarte bine, consuma foarte putin...dar cand are nevoie de medicamente si doctorul e handicapat nu ai ce sa faci cu masina.... nu mai aduceti masina la peugeot service, mergeti si reparati la alta parte......e un sfat de la un "prieten" care a avut destul de prostie de la iei...
in rest, o zi buna si bafta la curse cu politia asta dupa noi......