Salutare baieti,
Dupa ce am cautat pe mai multe forumuri recomandari despre ateliere am reusit in final sa-mi repar masina si sunt foarte fericita
Spre ghinionul meu cu venirea primei zapezi in acel week-end m-a prins si pe mine pe nepregatite fara anvelope de iarna si bine-nteles ca mi-am
trosnit BMW-ul 325i destul de rau - adica si in fata si pe lateral
(ca sa fie bine). Si pentru ca nu ma dau banii afara din casa m-am pus cu "burta pe internet" si mi-am gasit cea mai buna varianta adica un service care sa-mi poata gasi
piesele necesare si la un
pret surprinzator de
bun (mai originale, mai aftermarket). Inainte sa o repar, m-am dus si "pe teren" sa conspectez piata, la Autodaris, Cibatex, Saverox, Udi din curba de la CFR, etc - in urma recomandarilor vizualizate pe forumuri - si reprezentanta BMW cu preturile piperate. Intr-un final, m-am hotarat sa mi-o repar la
service-ul Foxpaint, pentru ca mi-au facut o oferta de
pret foarte buna, mi-au dat un
timp scurt de executie si acolo unde multe service-uri mi-au spus ca piesele trebuie schimbate, caci nu se pot repara, ei m-au asigurat ca le repara si "nici n-o sa se vada c-au fost lovite". Totul a decurs asa cum mi-au promis, mai mult de-atat prietenul meu nici nu a crezut ca am reparat usile si aripile, si nu le-am inlocuit.
M-am facut membru pe forum in ideea de a
ajuta alte
persoane care au nevoie de un
sfat bun, o indrumare benefica in "criza financiara"
Service-ul il gasiti pe
vvv.foxpaint.ro