NSL & LR nu sunt treaba mea, ca nu fac parte din niciunul, dar atunci cand un
copil ca Cioli17 se ia de un om care (impreuna cu inca unul) a facut site-ul asta, sar...
Quote:
Originally Posted by \"cioli17\"
...si lu Zoliat ii era si lene sa scrie ceva avolo la calendar..macar asa sa stie si prostii ca nu se mai tine etapa din 21...Is tare curios ce o sa fie la etapa din Octobrie...daca o sa mai fie
|
De unde si pana unde a ajuns asta sa-l traga la raspundere pe Vali ? Copilu' asta nici nu-si poate imagina cata f****e e cu un site/forum ca asta si se trezeste vorbind de parca ar fi Dumnezeu.
I-am explicat si ii mai explic inca odata: Vali nu a modificat calendarul pus pe forum, la sectiunea
Curse Oficiale, topicul
Calendarul competitional LegalRacing 2004, dar am facut-o eu, pe 10 august, atunci cand am aflat ca s-a anulat cursa de la Timisoara si a fost introdusa cea de la Craiova, iar pe topicul asta, primul mesaj este pus pe aceeasi data, 10 august.
E cam greu sa-ti dai seama de anumite chestii care sunt la \"urechea cocosului\"... cel putin pentru asta, asa e.
Quote:
Originally Posted by \"cioli17\"
Bogdane tu ai fost macar la Timisoara sau ii lingi si tu in cur pe distrusii astia...
|
De unde si pana unde ii faci distrusi? Aici te referi la NSL & LR, nu? Ai vorbit vreodata cu vreunu' dintre ei (Florica sau Sebi)? Bai baiatule, du-te la un psihiatru!
Invata sa scrii, invata sa te exprimi folosind un limbaj adecvat si apoi fa-i distrusi (daca o merita).
Mi-am incheiat \"pledoaria\" si topicul este inchis!
akimoto: te rog, nu-l deschide! Daca cineva vrea sa ajunga la Craiova, va invit pe sectiunea
Sambata 28 august - CRAIOVA - VITEZA, topicul
Cine vine din alte orase?.
Numai bine!