Cand am auzit... nu am avut cuvinte ....
Chiar acuma încet, încet începea și Timișoara sa își facă un nume în țară și sa se dezvolte în domeniu Tuning/Audio si show-uri în acel domeniu...
Păcat...ca nu mai se tine am fost la primu și la al doilea și trebuie sa va spun ca am observat o avansare și o dezvoltare pozitiva, o dublare a spectatorilor și a participanților... Eu zic ca au fost ambele beton mai ales ca a tras tare domnul Ogarcin tot respectu pentru el si pt efortul si munca depusa... si cred ca anu asta era și mai mare și mai reușit mai ales după ce am auzit ce idei erau în plan.
Deși au fost multe discuți pe tema premiilor în ani trecuți si de ce nu a fost făcut asa si asa si nu asa... dar totuși a fost reușit. Si taxe de participare anu asta care trebuia introdusa(pe care eu o consider normala)a creat discuti... Eu îl înțeleg în totalitate de ce nu mai sa ținut acuma... e logic ca nu poate el singur sa finanțeze un asemenea Show și dacă restu "se trage pe c**" scuzați expresia asta este. La asa un show e o groaza de lucru pt a organiza,pregăti etc. Multi au gura mare ca de ce, si ca nu au fost faine TIMtuning show 1 si 2, ca trebuiau făcute altfel, ca premiile, ca nush ce dar le zic o chestie la cei are au de reproșat... Organizați voi asa ceva...finanțat voi un show de genu si etc. Nu are rost sa vorbiți dacă nu știți ce implica un asemenea show. Mai ales dacă ești la început si nu ai sponsori
Am avut o discuție acuma o luna cu domnu Ogarcin în care îmi spunea ca, cauta Sponsori era deja și traseul gata și regulamentarul deci chiar au muncit oameni de la LOGtunig nu au stat și au frecat menta. Dar cum mia și spus atuncea domnu Ogarcin dacă nu găsește sponsori nu crede ca se va tine si uite ca asa sa întîmplat din păcate... poate se va mai tine pe alta data mai spre sfîrșitu anului ... trebuie gîndit pozitiv și oricare care vrea sa ajute e bine venit în căutarea Sponsorilor.
NU trebuie lăsat un asemenea show sa pice și sa dispară din Timișoara!!! asta e părerea mea