Salut
Sunt posesorul unui golf IV si am in plan sa schimb toate boxele de pe masina. Ca si HU folosesc un CarPC facut de mine dintr-un laptop Asus EEEPc de 7". Acestra are placa de sunet Realtek pe 2 canale.
Asa arata CarPC-ul
Boxele care le am acum pe masina sunt: pe fata cele originale iar pe spate un set Blaupunkt(nu stiu exact modelul dar cand le-am luat am deat ~100lei pe ele). Am dus toate firele care duceau la HU pana in spate la amplificator.
Specificatiile aplificatorului:
4/3/2 Channel Full MOSFET amplifier
4 x 300W or 2 x 600Watt max.
Total 1200Watt
Frequency response: 10Hz - 50.000Hz
SNR:> 100dB
INPUT. : 100mV - 3V
Input Impedance: 10K ohm
High-pass filter (HPF): 120Hz - 3000Hz var
Pass filter (LPF): 50Hz - 250Hz variable
Bass Boost: 6 & 12 dB @ 50Hz
Eu sincer nu am auzit de aceasta marca Sioux, dar singurele specificatii gasite sunt de pe un site nemtesc si eu merg pe principiul daca e bun pt nemti e foarte bun pt noi.
Ca subwoofer folosesc un Pioneer TS-W308D4 cu specificatiile:
Putere: 400 W
Diametru: 30 cm
Putere Maxima: 1400 W
Raspuns in frecventa: 20 - 180 Hz
Impedanta la iesire: 2x4 Ohm
Sensitivitate: 91 dB
Bass Reflex: Da
Recomandat pentru incinta sealed: 24 - 49.5 litri
Incinta acestuia este spatiul din locul rotii de rezerva.
Asa arata wofferul montat:
Este o incinta de tip sealed si ma gandesc sa o fac cu bassreflex, dar nu stiu cum se va comporta wooferul daca ii fac incinta ported. Este recomandat pt tipul meu de woofer o asemenea incinta?
Intrebarea mea este, ce boxe sa folosesc pt a le inlocui pe cele de pe masina. Eu m-am gadit sa pun pe fata un sistem composite si pe spate doar 2 boxe coaxiale.
Ce imi recomandati?Ce setari sa fac statiei sa se auda cat mai bine si wooferul si boxele.
Ca buget sistem fata+coaxiale spate cam 500lei.
multumesc