Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 06-07-05, 15:05   #1
alecsutzu

Stock

Default cum sa imi montez componentele?

Am asa:

4 difuri medii-bass (de bazar) din care:
2x 200mm Volum Magnet=710.4mL BOBINA=1.5\" Putere M=150W
Frecventa=45Hz-5.5KHz Senz=90dB Impedanta=8ohm
( http://www.telecomenzi.ro/index.php?...splay&pid=2028 )

2x 250mm Volum Magnet=888mL BOBINA=1.5\" Putere M=180W
Frecventa=40Hz-5KHz Senz=90dB Impedanta=8ohm
( http://www.telecomenzi.ro/index.php?...splay&pid=2031 )

2x Tweeter 60W(unu) nush ce firma da oricum nus cin stie ce, dar se aud
binishor

1x amplif Blaupunkt GTA 200 2x100\\1x400
HU: Domotec DVD\\SVCD\\MP3\\CD player.
si vreau sa`mi iau un woofer ceva mai puternic. Cred ca un JBL ceva.

Sfatuiti`ma va rog cum sa fac sa le montez....sa am un sunet nebun....sa`mi rupa masina. Masina e un Logan.
alecsutzu is offline   Reply With Quote
Old 06-07-05, 20:16   #2
Deathman

Stage 3

Datele exacte ale Blaupunkt-ului :
GTA 200 Flash

TOP-Features: • 2/1 Kanalverstärker mit 350 Watt • Brückbar • Variabler Tiefpassfilter • Schaltbarer Hochpassfilter • Schaltbarer Bass Boost • 2 Ohm stabil • Hervorragendes Preis-/Leistungsverhältnis technische Daten: • Maximale Gesamtleistung an 4 Ohm 350 W (1-Kanal Betrieb) • Max. Power an 4 Ohm (2-Kanal Betrieb) 2 x 90 W • Max. Power an 4 Ohm (1-Kanal Betrieb) 1 x 350 W • RMS Power an 4 Ohm (2-Kanal Betrieb) 2 x 45 W • RMS Power an 4 Ohm (1-Kanal Betrieb) 1 x 140 W • Kanäle 2/1 • Lautsprecher-Ausgänge 2 vernickelt • Eingänge Cinch/RCA • Frequenzgang 10 - 55.000 Hz • Stabilität 2 Ohm • Signal/Rauschabstand > 85 dB/A • regelbare Empfindlichkeit 0,1 - 8 V • variabler Tiefpassfilter 40 - 160 Hz • schaltbarer Hochpassfilter 100 Hz • Bass Boost 0/9 dB, schaltbar • Besonderheiten Protection-/Power-LED • Gehäusefarbe silber und blau • Maße (B x H x T) 218 x 60 x 245,6 mm UVP (= Unverbindliche Preisempfehlung des Herstellers).

De legat ii simplu : 2 difuri in paralel pe fiecare iesire, ai obtine asa 45W RMS pe fiecare dif, care-i putin pt puterea lor data. Ai mai putea incerca cele 2 difuri de 25 legate in paralel in bridge mode. Acuma nu stiu cum o sa rupa, pt ca sunt difuri de camera... dar poate n-am dreptate la faza asta... Anyway, tweeterele legate pe HU, ca alta sansa n-ai. Problema majora dupa mine o sa fie ca o sa ai inalte si bas. Medii cam din parti.
Old 06-07-05, 22:43   #3
blak
Banned

Stage 5

blak's Avatar

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu va iesi nimik din muzica ta..prin faptul ca ai HU domotec..trecand peste asta..difuzoarele care le-ai ales au intre 50-70W RMS si merg doar in cutii in chise..nu merge bass reflex..pt ca cer cutii enorme..de sute de litri...
Iar difuzorul acela senon nu o sa te incante deloc...
Amplificatorul mi se pare OK..ar fi singura componenta buna...
Apoi vad ca pe medii ai ales un difuzor de la senon din aceeasi gama...care sunt si difuzoarele de 25cm care vrei sa le pui pe subwoofer....
1. Iti trebuiesc filtre..sau poti sa incerci varianta cu condensator..si un tweeter piezo....
2. De ce nu ai cumparat niste difuzoare normale de masina... pt ca la banii care i-ai dat ai fi luat niste scule mult mai bune...
Deci parerea mea schimba mai intai HU si apoi de abia poti sa zici ca va suna cat de cat... Vezi ca pt incinta la difuzorul ala are vasile una facut pe forumul de la magazinul de unde ai cumparat difuzorul...
blak is offline   Reply With Quote
Old 12-07-05, 16:39   #4
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

cu ce ai tu nu scoti cine stie ce (ma rfr la HU)...... mai bine mai pui niste bani, mai strangi de unde poti si scoti ceva! in loc sa iti un sub acum, mai bine iei un HU mai bun

ps: NU IMI PLACE DELOC CE USERNAME TI-AI ALES

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -