Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 15-05-08, 11:51   #1
bogdan1986

Stage 5

Default Un sfat

Va salut,am un BMW524TD,din 90,pe ea am difuzoarele standard 2 pe fata 2 pe spate+2twetere chiar nu stiu cati w au,iar mp3-u e un Blaunpunkt 4x45w,si as vrea sa-mi cumpar un woffer.Intrebarea e daca ar trebui sa schimb si boxele ca sa se auda cat de cat bine sau merge pus si asa?
bogdan1986 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-08, 15:08   #2
CLAUDIU_URBAN

Stage 5

CLAUDIU_URBAN's Avatar

Default Re: Un sfat

salut , normal ar fi daca iti pui subwoofer + amplificator sati schimbi si difuzoarele , ma gandesc ca sunt cele originale de fabrica care nu au mai mult de 15 - 20 wrms . si mp3 nu are cum sati scoata 4 ori 45 rms . zine daca ai schimbat tu boxele recent sau sunt cele originale . noroc .
CLAUDIU_URBAN is offline   Reply With Quote
Old 16-05-08, 11:50   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by bogdan1986 View Post
Va salut,am un BMW524TD,din 90,pe ea am difuzoarele standard 2 pe fata 2 pe spate+2twetere chiar nu stiu cati w au,iar mp3-u e un Blaunpunkt 4x45w,si as vrea sa-mi cumpar un woffer.Intrebarea e daca ar trebui sa schimb si boxele ca sa se auda cat de cat bine sau merge pus si asa?

Depinde ce vrei, in principiu se aude si asa cu difuzoarele stoc vrei ceva mai de calitate iti pui alte difuzoare, acum vine problema ca daca vrei bum bum in difuzoare si in subwoofer iti tb si un amplificator pentru difuzoare.
Cum spuneam depinde ce urmaresti. In principiu merge si cu difuzoarele stoc+subwoofer
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 20-05-08, 15:53   #4
mariobass
VW Driver

Stage 5

mariobass's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

majoritatea cassurilor nu au mai mult de 4x25 rms...deci dak te gandesti sa pui alte difuri...atunci ia in considerare si o statie separata pt difuri...dar un bass pe la 200 rms..cu o statie de puterea asta si cu dfirurile stock zic k se impaca bine...
mariobass is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -