Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 26-09-07, 18:46   #1
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Question Rog un mic ajutor

Mi-am luat un sistem de boxe magnat si difuzoarele care vreau sa le pun pe fata au 20 cm cum pot eu sa le pun pe usa din fata? avand in vedere k masina mea e o dacie 1310.... am pus masca si am observat k nici sa deschid geamu nu pot.... ce pot face k nu vreau sa le vand?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	magnat.jpg
Views:	71
Size:	367.4 KB
ID:	355004   Click image for larger version

Name:	magnat2.jpg
Views:	79
Size:	333.3 KB
ID:	355005  
B-11-AYG is offline   Reply With Quote
Old 27-09-07, 16:01   #2
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Rog un mic ajutor

eu zic sa le vinzi, nu-i mare pierdere, sunt coaxiale si pe deasupra Magnat.
sistemul {pe care multi il recomanda} este cu totul altceva.
iar pe fata la dacie au incaput difuri de 13 cm sau cu ceva efort de 16 cm.

bezz is offline   Reply With Quote
Old 08-01-08, 23:20   #3
emamann

Stock

magnat e o firma f proasta desi e mediatizata mult la noi si se cumpara in dq-i .. dar eu is patit cu unele pe fata de 16 .. dupa ce mi-a venit si una arsa ... am reusit sa fac comparatia cu niste blaupunkt. rulez chiar fata si de pioneer ... nu vb profesional .. ci pt un sunet bun si clar ... la pret bun ... diferenta la pret intre magnat si blaupunkt ? nici una ... dar garantez diferenta la sunet
emamann is offline   Reply With Quote
Old 09-01-08, 08:23   #4
Rafaila

Stage 5

Rafaila's Avatar

Daca nu teai hotarat sa le schimbi si ati plac totusi ar fi ceva soluti,dar tre sa tai si din tabla de la usa si din chestia aia an care ti diverse <nu stiu cum ai zice> Eu cand leam pus an dacie pe cele de 16,5 nu am pus inel dar am mai taiat din tabla si au intrat,Ale tale fiind mai mari tre si sa tai si sa pui inel ca sa al scoti mai anafara sa nu dea geamul an magnet.Parerea mea sa ati iei mai mici <16,5> si atunci nui mare dandana,Uite aici link cu ale mele de 16,5 si pe fata si pe spate.

https://forum.4tuning.ro/546-instalari-diverse/3203-sistemele-noastre-audio/page-21.html