NU stiu cum pui tu boxe de 16 pe fata, caci nu prea incap! Ele sunt de 13!
Ce vreau sa spun este ca masina este EXTREM de prost facuta pt tuning audio! Adica zgrangane din toate unghiurile.. Cel putin polita aia de pe spate vibreaza la greu..
Daca vrei sa faci o treaba cum trebuie, i-ati o polita de pal, pune niste boxe ovale 9x6 - eu m-as opri la JBL, i-ati unele pe 13 pe fata - ce vrei tu - oricum, sunt acoperite de tweeter-ele din bord...
Si schimba HU-ul ala de 2 bani.... Cand da un pic caldura, o sa dau fetele de usi jos, sa la acopar cu folie de parchet, sa nu mai aud toate surubelele

... In portbagaj folie de la mama ei, aia cu multe zerouri la coada

...
Daca ti-ai ales un C4 coupe pt tuning audio de calitate, ai gresit masina! Eu iti recomand sa nu te arunci cu multi bani, ca nu o sa reusesti sa faci mai nimic!
In locul tau as lua JBL pe spate, orice mai de firma pe fata si sitemul ala de 2 woofere Magnat in cutie transparenta cu neon! Un amplificator si gata...
Aaaa, si HU-ul neaparat!!!!!!!!
Eu personal am un DLS pe spate de 30', fara condensator, cu un amplif Xtreme! Multumit de bass, dar dezamagit de masina ( la sonorizare :P ) .. La anul ii iau HU si incerc sa izolez masina