Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 13-12-06, 11:56   #1
Custom_C4

Stage 1

Default Sistem audio Hertz entry level

Salutare,
As dori si eu niste pareri daca se poate legate de urmatorul sistem. Masina in cauza este un Citroen C4 Coupe.

Difuzoare componente de 16 cm dieci dsk165 fata si spate
Amplificator Audison srx2
Subwoofer ebx 200
Antifonare dupa caz, si daca este necesar.

Precizez ca nu am de gand sa schimb HeadUnitul stock, cel putin momentan.

Multumesc anticipat, pentru opinii, precum si pt alte recomandari legate de alte sisteme.
Am decis sa ma opresc la Hertz, pt ca am avut ocazia sa ascult si sa compar(atat cat imi permite urechea de necunoscator) cu alte sisteme(alpine,jbl,pioneer) , si mi s-a parut cel mai potrivit pt mine.

Last edited by Custom_C4; 13-12-06 at 11:59.
Custom_C4 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-06, 12:35   #2
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

Default Re: Sistem audio Hertz entry level

antifonare trebuie mai ales la usile fata care sunt o problema.
esti deschis si la alte firme? gen Focal??
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-06, 13:12   #3
Custom_C4

Stage 1

Sunt deschis si la alte propuneri,idei etc...
Dar ma intereseaza in special parerea voastra despre sistemul acesta, raport calitate/pret.
Sunt rookie rookie cand vine vb de sound..
Old 13-12-06, 13:17   #4
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

hertzul suna bine si raportul calitate pret e ok.
ideia e ca pt cea mai buna optimizare ar fi bine de stiut un buget.
sunt o groaza de lucruri pe langa cele scrise de tine.
Old 13-12-06, 13:22   #5
Custom_C4

Stage 1

Bugetul ar fi de 7-800EUR fara HU. Pentru cel de la Hertz m-as incadra cat de cat.
Old 28-12-06, 21:21   #6
cell

Stage 1

salut , cine mai imi poate face azi maine un C4 cu un hsk130 srx3 sau lrx 4 antifonare in Bucuresti ? ( 29-30 dec Bucuresti ca dupa aia plec din oras )
cell is offline   Reply With Quote
Old 28-12-06, 21:30   #7
cell

Stage 1

sau ar fi mai potrivit un Power FP 4.75 cu K2 Power 130kp de la Focal ? tot asa daca sunt pe 29-30 dec
cell is offline   Reply With Quote
Old 28-12-06, 21:56   #8
AdrianC4

Stage 4

NU stiu cum pui tu boxe de 16 pe fata, caci nu prea incap! Ele sunt de 13!
Ce vreau sa spun este ca masina este EXTREM de prost facuta pt tuning audio! Adica zgrangane din toate unghiurile.. Cel putin polita aia de pe spate vibreaza la greu..

Daca vrei sa faci o treaba cum trebuie, i-ati o polita de pal, pune niste boxe ovale 9x6 - eu m-as opri la JBL, i-ati unele pe 13 pe fata - ce vrei tu - oricum, sunt acoperite de tweeter-ele din bord...

Si schimba HU-ul ala de 2 bani.... Cand da un pic caldura, o sa dau fetele de usi jos, sa la acopar cu folie de parchet, sa nu mai aud toate surubelele ... In portbagaj folie de la mama ei, aia cu multe zerouri la coada ...

Daca ti-ai ales un C4 coupe pt tuning audio de calitate, ai gresit masina! Eu iti recomand sa nu te arunci cu multi bani, ca nu o sa reusesti sa faci mai nimic!

In locul tau as lua JBL pe spate, orice mai de firma pe fata si sitemul ala de 2 woofere Magnat in cutie transparenta cu neon! Un amplificator si gata...
Aaaa, si HU-ul neaparat!!!!!!!!

Eu personal am un DLS pe spate de 30', fara condensator, cu un amplif Xtreme! Multumit de bass, dar dezamagit de masina ( la sonorizare :P ) .. La anul ii iau HU si incerc sa izolez masina
AdrianC4 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-06, 00:49   #9
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

@AdrianC4 orice masina sa face daca ai rabdare, pasiune si bani.
Old 30-12-06, 23:35   #10
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

Quote:
Originally Posted by AdrianC4 View Post
NU stiu cum pui tu boxe de 16 pe fata, caci nu prea incap! Ele sunt de 13!
Ce vreau sa spun este ca masina este EXTREM de prost facuta pt tuning audio! Adica zgrangane din toate unghiurile.. Cel putin polita aia de pe spate vibreaza la greu..

Daca vrei sa faci o treaba cum trebuie, i-ati o polita de pal, pune niste boxe ovale 9x6 - eu m-as opri la JBL, i-ati unele pe 13 pe fata - ce vrei tu - oricum, sunt acoperite de tweeter-ele din bord...

Si schimba HU-ul ala de 2 bani.... Cand da un pic caldura, o sa dau fetele de usi jos, sa la acopar cu folie de parchet, sa nu mai aud toate surubelele ... In portbagaj folie de la mama ei, aia cu multe zerouri la coada ...

Daca ti-ai ales un C4 coupe pt tuning audio de calitate, ai gresit masina! Eu iti recomand sa nu te arunci cu multi bani, ca nu o sa reusesti sa faci mai nimic!

In locul tau as lua JBL pe spate, orice mai de firma pe fata si sitemul ala de 2 woofere Magnat in cutie transparenta cu neon! Un amplificator si gata...
Aaaa, si HU-ul neaparat!!!!!!!!

Eu personal am un DLS pe spate de 30', fara condensator, cu un amplif Xtreme! Multumit de bass, dar dezamagit de masina ( la sonorizare :P ) .. La anul ii iau HU si incerc sa izolez masina

Masina numita C4 este o masina FOARTE prietenoasa la capitolul sunet, atat ca trebuie pregatita!, in fata cu mici adaptari intra difuzoare de 16,5 cm LEJER! usile sunt ok ca si structura si relativ usor de lucrat la ele, dar fata de usa intr-adevar trebuie rigidizata cu un starat de antifonaj sau cu niste fibra de sticla!
Recomand un strat de Dynamat Extreme\Stinger Expert RoadKill\Caliber acoperite de un strat de Brax Xvibration.

in rest masina e super ok, si are si cateva alte avantaje, care daca instalatorul stie ce face (si sunt convins ca si Relu si Alex stiu) le va folosi foarte bine!
pesteimputit is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -