Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 27-10-06, 01:19   #1
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Default Reparatie carcasa tweeter

Am o mica problema dar care ma irita la culme. Din lipsa de bani nu mi-am permis sa montez tweeter-ele pe stalpii laterali si i-am tinut pe bord lipiti cu buretelul acela autoadeziv cu care vin in pachet. Asta vara, din cauza temperaturilor ridicate mi s-a deformat plasticul de la carcasa in care sta tweeter-ul. O sa atasez poze pt ca e greu sa explic. Exista vreo solutie pt indreptarea acelui plastic ? Sa le fierb ce naiba sa le fac ? Ma gandeam sa le incalzesc cu o bricheta si sa le indrept dar cred ca stric plasticul ala de tot Exista asemenea carcase de vanzare separat ? Mentionez ca tweeter-ele fac parte dintr-un sist de comp GZ si sunt de 1" cred, o sa ma interesez daca e necesar ce dimensiune au. Va rog sa-mi spuneti daca aveti vreo idee ca nu mai stau deloc la locul lor

Multumesc !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tw.jpg
Views:	86
Size:	16.9 KB
ID:	167541   Click image for larger version

Name:	tw1.jpg
Views:	71
Size:	14.9 KB
ID:	167542  
adiv is offline   Reply With Quote
Old 27-10-06, 01:27   #2
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Default Re: Reparatie carcasa tweeter

Inca 2 poze facute atunci cand le-am montat, sa vedeti cam in ce loc au stat. Sunt puse provizoriu nu erau lipite definitiv.

In poze se vad un pic si stalpii laterali, cat m-ar costa (estimativ) o incinta pt tweeter-e pe acei stalpi din plastic ? Ca sa-mi fac o idee ca pana la vara trebuie neaparat sa ma gandesc la mutarea lor de pe bord+antifonare... Pana atunci mai am baterie, sa schimb sub-ul, condensator... offf
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tw3.jpg
Views:	92
Size:	35.3 KB
ID:	167543   Click image for larger version

Name:	tw4.jpg
Views:	83
Size:	32.3 KB
ID:	167544  
Old 27-10-06, 13:06   #3
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

pai ori vrei deep-cycle ori condensator? hotaraste-te
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 27-10-06, 16:41   #4
adiv

Stage 5

adiv's Avatar

Nu vreau deep-cycle, imi iau o baterie normala, chiar azi cred ca ma duc. Nu are rost sa pun deep cycle din moment ce alternatorul meu e varza si imi variaza relanti-ul si la volume destul de mici. Si oricum pt un JBL GTO 75.2 nu cred ca e nevoie de depp cycle

Vreo idee ce fac cu tweeter-ele alea ? Ma gandeam sa fierb apa, sa introduc doar partea deformata in apa aia fiarta ca sa se incalzeasca si apoi sa le indrept cu un patent.
Old 27-10-06, 16:54   #5
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]

io am indreptat cu succes un plastic cu fieru de calcat
am pus o batista deasupra
si am presat pe el
nu am tzinut in continu pe el s nu ia foc