![]() |
Reparatie carcasa tweeter
2 Attachment(s)
Am o mica problema dar care ma irita la culme. Din lipsa de bani nu mi-am permis sa montez tweeter-ele pe stalpii laterali si i-am tinut pe bord lipiti cu buretelul acela autoadeziv cu care vin in pachet. Asta vara, din cauza temperaturilor ridicate mi s-a deformat plasticul de la carcasa in care sta tweeter-ul. O sa atasez poze pt ca e greu sa explic. Exista vreo solutie pt indreptarea acelui plastic ? Sa le fierb ce naiba sa le fac ? Ma gandeam sa le incalzesc cu o bricheta si sa le indrept dar cred ca stric plasticul ala de tot :( Exista asemenea carcase de vanzare separat ? Mentionez ca tweeter-ele fac parte dintr-un sist de comp GZ si sunt de 1" cred, o sa ma interesez daca e necesar ce dimensiune au. Va rog sa-mi spuneti daca aveti vreo idee ca nu mai stau deloc la locul lor :(
Multumesc ! |
Re: Reparatie carcasa tweeter
2 Attachment(s)
Inca 2 poze facute atunci cand le-am montat, sa vedeti cam in ce loc au stat. Sunt puse provizoriu nu erau lipite definitiv.
In poze se vad un pic si stalpii laterali, cat m-ar costa (estimativ) o incinta pt tweeter-e pe acei stalpi din plastic ? Ca sa-mi fac o idee ca pana la vara trebuie neaparat sa ma gandesc la mutarea lor de pe bord+antifonare... Pana atunci mai am baterie, sa schimb sub-ul, condensator... offf |
pai ori vrei deep-cycle ori condensator? hotaraste-te
|
Nu vreau deep-cycle, imi iau o baterie normala, chiar azi cred ca ma duc. Nu are rost sa pun deep cycle din moment ce alternatorul meu e varza si imi variaza relanti-ul si la volume destul de mici. Si oricum pt un JBL GTO 75.2 nu cred ca e nevoie de depp cycle :)
Vreo idee ce fac cu tweeter-ele alea ? Ma gandeam sa fierb apa, sa introduc doar partea deformata in apa aia fiarta ca sa se incalzeasca si apoi sa le indrept cu un patent. |
io am indreptat cu succes un plastic cu fieru de calcat
am pus o batista deasupra si am presat pe el nu am tzinut in continu pe el s nu ia foc il miscam in continu la me a mers ... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning