Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Amplificatoare mono si multicanal

Reply

Thread Tools
Old 30-01-08, 10:04   #1
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

Default Amplificator no name

Salut am un amplificator adus de cineva din afara pe el scrie 1000 W Made in Malayesia.In carte mai scrie 4X85W sau 2X170W sau 4X250W sau 2X500W.Are reglaje pentru fiecare 2 canale distincte si un line out.Mai are si niste potentiometri de reglaj al sensibilitatii.deocamdata nu l-am montat pe masina.Intrebarile mele sunt 2 :Chiar imi trebuie condensator ? si Pot lega un al doilea amplificator la iesirea de line out a primului?

Mentionez ca am un Mp3 jvc KDG 611 cu 4 mufe rca pe spate si cu o iesire speciala ptr subwofeer.de fapt vreau sa leg si iesirea de subwoofer la al doilea amplificator.Se arde ceva?..adica merge....

Sa explic mai pe larg poate nu m-am facut inteles: cele 4 iesiri de pe spatele mp3-ului intra in cele 4 intrari ale amplificatorului(ch1,ch2,ch3,ch4),iesirea de subwoofer a mp3-ului vreau s-o leg de un al doilea amplificator.problema e ..Cele doua amplificatoare trebuie separate intre ele?...sau merge asa dintr-unul in altul...

Last edited by Tanase Daniel; 30-01-08 at 10:08.
Tanase Daniel is offline   Reply With Quote
Old 30-01-08, 10:12   #2
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

Default Re: Amplificator no name

Mentionez ca am boxe dibeisi woofers de 20 cm diametru, cu racitor la bobina pe 4 ohm pe care scrie 400W,adica cam 40wRMS.Parerea mea e ca amplificatorul nu va scoate mai mult de 30W-50W pe canal..desi scrie putere 1000W RMS.Boxele astea sunt bune ca putere? Multumesc frumos....
Old 31-01-08, 16:50   #3
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Question Re: Amplificator no name

Am si eu o rugaminte zi modelul exact de statie pe care il ai ... sau daca nu un link ceva , sau fa poze la partea cu potentiometre sa vedem si noi ce scrie pe acolo.

In al doilea rand sa inteleg ca tu ai cd-player cu 4 randurii de rca-uri ???? , sau ai 4 mufe rca(2 perechii rca) ce-a ce inseamna front, rear/subwoofer sau cum ...

Date de contact dezmembrari skoda :
0764 616 000 / adybadguy@yahoo.com

Schimb o multitudine de piese ramase in urma dezmembrari a trei skoda octavia 2 1.9tdi cu o masina de cilindrie mica . ( Gen Fiat Seicento, Punto, Opel Corsa B ... etc.)
TheEnZo is offline   Reply With Quote
Old 01-02-08, 08:10   #4
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

mai palyerul are 4 mufe rca pe spate plus doua alte mufe rca separate pe care suwoofer.Cred ca e cum ai zis tu.....front, rear si sub.....uite si poze cu statia...[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Old 01-02-08, 08:22   #5
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

N-am putut sa mai folosesc functia de edit.....asta e o poza mai clara cu el
[IMG][/IMG]

Mai are pe partea din fata un led ptr power/protection.Si siguranta de 40 A.Deci imi trebuie condensator si daca pot lega doua ampluriunul pe partea cu iesire de sub si unul asa front/rear
Old 01-02-08, 08:30   #6
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

[IMG][/IMG]

Asta e sistemul de pe masina cu boxele pe care scrie 400w.Le poate duce ampul....
Old 02-02-08, 13:42   #7
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

deci ce parere aveti?.......sau ceva un sfat......orice....
Old 06-02-08, 18:16   #8
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

JVC KD-G611 are asa din fabrica de la mama lui 2 x preout, 2.5V (adika 2 pereche de RCA incearca si tu sa numai zici 4) care se pot folosi in felul urmator , au configuratia urmatoare FRONT/REAR or SUBWOOFER !!!!
Configuram pt ce ai tu acuma:
-montezii cd-player
-montezii boxe
-montezii statia
-perechea de rca front o bagi in (cum scrie pe statia ta) ch1 ch2
-perechea de rca rear o bagi in ch3 ch4 respectand culorile de la cd=player cu cele de la statie

pe urma legi fiecare sistem la statie

daca in configuratie de mai sus tu bagi si o pereche de rca in iesearea pe care scrie subwoofer teoretic iesirea REAR ti se anuleaza.

a doua varianta la iesirea subwoofer pui statia care alimenteaza subwooferul . pe urma cumperi un cablu in y din ala care are 1 pereche rca la un capat si la capatu celalalt are 2 perechi , unde are doar o pereche o pui la cd-player la front si celelalte 2 le pui la statie la ch1 ch2 ch3 ch4
TheEnZo is offline   Reply With Quote
Old 07-02-08, 12:04   #9
Tanase Daniel

Stage 3

Tanase Daniel's Avatar

Multumesc fumos.Te pricepi....nu gluma....
- Copyright 2025 4Tuning -