salut. sunt la a treia masina si am tot progresat cred in muzica de pe fiecare. a fost casetofon sony, kenwood, cd player pioneer...acu e one din dvd player cu ecran incorporat de 3 inch model kd avx1 cu interfata ks pd 100 pt ipod apple video de 30 giga. dvd-ul scoate 4x50(4x23 rms) si am multiple optiuni pentru equlizer( pe 7 benzi ), plus ca mai pot alege si din vreo 15 moduri de redare de pe ipod. optiuni cu privire la acest aspect sunt f multe.care e problema mea? acu am un peugeot 406 din 2004 berlina cu portbagaj(am avut dacie, renault 19, peugeot 206 nou) si inafara de boxele standard (4 si 2 tweetere) am montat un amplificator alpine mrp t 220-2 canale de 250w(oare?asa scrie pe el, de fapt rms in punte e 1x140w) si am schimbat subwooferul vechi jbl gt4-2 de 250w rms cu un subwoofer cougar cu doua difuzoare de 12 inch, care se spune ca ar avea 800 w peak power(nu stiu cit e rms....poate sa ma ajute cineva?e buna de ceva firma asta?oricum l-am luat la o combinatie...). vreau sa schimb amplificatoru...ceva sugestii? m-am gindit la unul cu 4 canale sa-l pot lega in punte ca sa scot mai mult...ma intereseaza calitatea, nu neaparat volumul. nu vreau sa dau la maxim cu distorsiuni.vreau sa fie volumu la jumate, dar bass-ul sa fie profund(se aude asa cu jvc-ul meu cu volumul la 17-18 din 50!), dar vreau ceva mai puternic. daca schimb amplificatoru cu unu de mai sus va fi vreo diferenta? ce imi recomandati? in cam 700 ron? mersi mult. sper sa gasesc un raspuns ca am zapacit internetu asta si nu stiu ce sa iau.bafta