Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Amplificatoare mono si multicanal

Reply

Thread Tools
Old 31-03-05, 11:15   #1
HunTer_ctm

Stage 4

HunTer_ctm's Avatar

Default pareri despre o statie :sal 2070

in primu rand salut pe toti din forum si ii rog sa spuna fiecare ce stie si cred despre SAF 2070
detalii gasesti pe net la http://www.ignisklub.hu/index.php?ac...id=52&session=

oricum are 2 iesiri de boxe si 2 de sub. 2x120 w parca pe 2 ohmi

poate sugereaza cate cineva si un pret. eu am castigato pe romexpo acu 1 an la un concurc.
mesi mult si astept.
HunTer_ctm is offline   Reply With Quote
Old 31-03-05, 17:52   #2
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pei io itzi pot spune despre SAL ca nu's chiar ce par ... adica cu alte cuvinte is slabe ... eu am avut un sub beast ce so ars cam destul de rpd si am dat multi bani pe el plus ca nici de facut nu se prea putea ... la amplifuri nush cum sta treaba da noh, sa ai bafta de el ...
Old 13-04-05, 12:18   #3
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

ZanDer...intreadevar sunt produse de la SAL cu o calitate mai indoielnica sau chiar slabe. Beast-urile duc lipsa mare de lac pe bobina si adeziv in punctele cheie. Sa vii sa auzi unul cu putin \"tuning\" la 350 W fara probleme (din aia adevarati, nu scrisi pe statie). Daca il mai ai pe ala ars si vrei sa-l faci cum scrie la carte, sa si tina, da un MP. Se rebobineaza destul de usor.

Amplificatoarele din seria SAF de la SAL isi merita toti banii. Cele din seria Pro....discutabil. Basii pe 12 toli de kevlar mai merita si componentele si coaxialele din seria RFP si AHP. In rest... discutabil. Trebuie test pe fiecare in parte.

PS: Si condensatoarele si-au facut f bine treaba. Nu a fost nici o problema cu ele.
Old 14-04-05, 23:17   #4
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

salut!
deci ... dintr'un post anterior ...
vrei sa ma faci sa intzeleg ca tu imi potzi face beastu sa SUNE?!?
ZanDer is offline   Reply With Quote
Old 15-04-05, 00:50   #5
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Da ZanDer, ti-l fac sa sune de aia 6 mil sau cat costa in magazin. Rebobinat bine, cu amplif bun si incinta gandita, suna bine. Nu este un bas de auditie, ceea ce inseamna ca nu este foarte controlat. Dar daca e gandit bine, face SPL rezonabil, dupa cum probabil stii. Eu bag doua Beast-uri la refacut peste 2 saptamani, cel tarziu. Daca te intereseaza, da-mi un semn si povestim.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -