Salut !
Alea nu sunt deloc puterile reale debitate de amplificatoarele alea. Hifonics daca scoate 7-800W e bine iar Pioneer ala vad ca, consuma maxim 39A cea ce ma face sa ma intreb la ce tensiune scoate cei 1200W. Caci daca calculezi ar fi nevoie de o tensiune de 30V pentru a scoate 1200W. Fara sa mai pui si randamentul, care la un amplificator clasa D e de 75-80%.
Plus ca mai ai si caderile de impedanta ale difuzorului in incinta. Pentru ca intr-o incinta, pe anumite frecvente difuzorul creste in impedanta si in cele mai fericite cazuri ajunge undeva pe la 4ohmi, daca nu cumva se duce si mai sus. Daca mai ai cumva incinta de la mine, aia prin 35hz are 1ohm si un pic si creste usor pana prin 3ohmi, nu mai stiu exact.
Eu iti recomand o statie cu macar 1000W reali in 1ohm. Nu-ti fa griji pentru difuzor, pentru ca el poate.Bine, trebuie sa ai si curent intai, sa-i dai sa pape amplificatorului.
Eu am XTR de 12' care are 750 si am un parci de Hollywood HXA3k care are cam 1500 masurati in 1 ohm si merge foarte bine.