Le-am luat acum ceva timp.Si nimeni nu-ti poate garanta un produs in magazin de pe o ora pe alta.Sorry ca nu mai au.Oricum si pe cel de 10 mm sau cat e (parca 10 AWG- nu am tabelul in fata ca sa-ti spun exact si nu le stiu pe dinafara)scria 10GA si nu e de la mm ci de la gauge

. Eu am folosit ala pt legarea bornelor la sub.
Ca nu stiu ei ce vand e una si ca firul nu ar avea anumite specificatii e alta.
Ala gros l-am luat chiar de la BOS dar nu am mai trecut de mult sa vad ce si cum. Daca vrei neaparat ii intrebi daca au avut fir cat degetu si daca mai aduc , cred ca inteleg mai bine

.
Cam asa arata, dupa ce scrie pe al nu imi pot da seama daca e exact ca al meu.Eu am pus linia in dreptul miezului si era intre 6 si 7mm diam ceea ce mi-a rezultat un miez de cupru de cam 35mm.
Si cel vechi de care am spus ca l-am avut in kit, l-am vazut cand i l-am dat unui prieten si era un 4AWG si il face cu mult asta de pe maica domnuli ,chiar si cu faptul ca pe voce am o statie mai puternica acum decat aveam atunci.
Exista cateodata produse ieftine care le bat pe cele scumpe.
La puteri parerea mea este cu cat mai gros cablul cu atat mai bine.
La RCA in schimb am facut e o combinatie iefnina si nu a tinut(dietz, alfatec). Pana nu am dat ceva bani pe un set rca bun nu am facut mare branza.
Pentru ele trebuie sa-i multumesc inca o data lui saxo

.