O sa fie montate pe un E90 in locul subwooferelor de sub scaun, iar tweeterele vor fi adaugate la niste boxe de Individual de 4" de 50W cred (este sistemul de top la bmw). Vreau sa conectez subwoofere + boxele la amplificator. Cele din spate vor ramane la sistemul masinii.
O sa fie montate pe un E90 in locul subwooferelor de sub scaun, iar tweeterele vor fi adaugate la niste boxe de Individual de 4" de 50W cred (este sistemul de top la bmw). Vreau sa conectez subwoofere + boxele la amplificator. Cele din spate vor ramane la sistemul masinii.
Esti sigur ca face sens toata modificarea asta? Ai ascultat ceva similar?
Sistemul top de la bmw pe mine m-a impresionat, cel putin daca vorbim de acelasi lucru, ar trebui sa fie logic 7, daca i individual sa nu mai vorbim, poate fi ceva net superior, la ce schimbare vrei tu acolo, nu-i vad nici eu rostul...
Buna la toata lumea.Am nevoie de o parere a cunoscatorilor in amplificatoare auto.Un prieten are de vanzare un amplificator marca FELIX FX-4410 la un pret de 200 de RON negociabil.Despre configuratia lui nu imi poate spune nici el nimic de ea.Va rog pe voi sa imi spuneti si mie ce putere are si daca merita sa il cumpar la pretul ala.AAa si daca imi trebuie vreun condensator,sau ce fire sa folosesc.Multumesc mult
Clar e Felix.Eu am gasito doar pe niste saituri din grecia.Dar cum sunt un pic paralel cum amplificatoarele as dori niste informati daca se merita sa o cumpar "calitate...pret".Multumesc