Salut!
Mi se pare cam slabut ampu` pt. boxele pe care le ai (in general... amplificatorul trebuie sa fie mai puternic decat boxele, nicidecum egal sau mai mic, deoarece cu cat te apropii de volumul maxim - si e valabil pt. orice amp, chiar si pt. cel al casetofonului/cd-player-ului - incep sa apara "deformari" ale sinusoidei sau... cu alte cuv. distorsiuni de semnal, de sunet) deci... sfatul meu este ca amplificatorul pe care ti`l vei lua sa ruleze undeva la 80-90% din puterea maxima ca sa nu te intrebi de unde provine nu stiu ce barait, parait sau cum vrei tu sa`l mai numesti.
Totodata, am vazut ca si boxele de pe spate au undeva la 70w RMS, iar sursa, casu`, in cazul in care zice ca da ceva de genu` 4x50w mosfet, gandeste`te ca da undeva la 23-24w RMS... deci, ar fi indicat sa le pui si pe cele de pe spate pe amp.
So... indreapta`ti privirile catre ceva 4canale. Eu am gasit repede asta care mi s`ar parea ok pt. ce zici tu ca ai in masina:
http://www.***********/produse/Ampli...GNAT/RX/RX_44/
Ma scuzi daca mai mult te`am plictisit decat te`am lamurit... dar sper sa`ti fiu de folos! Bafta!