Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Amplificatoare mono si multicanal

Reply

Thread Tools
Old 05-12-05, 16:53   #1
77aty

Stage 3

Default Audison SRX2?

Merita cumparat un amplif Audison SRX2 pt a face companie cu un set de componente Hertz DSK 165? Adica as vrea sa stiu cum se aude, exista diferenta fata de celalalte amplificatoare din clasa lui de pret? Adica ma refer la JBL, GZ seria radioactive sau altele pana la 5-6 milioane? Pt ca constructia nu mi se pare prea solida, e dotat si cu ventilatoare care dupa experienta mea acumlata din lumea pc se uzeaza dupa un timp si trage praful inauntru in aparat. Sunetul lui e mult mai superior, mai dinamic, mai placut? Stiu ca Audison face amplifuri foarte bune [si scumpe] dar asta nu inseamna ca si in segmentul low e la fel de bun.
77aty is offline   Reply With Quote
Old 05-12-05, 18:09   #2
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

deci nu pot sa spun decat ca un srx 3 a miscat un jbl w15gti binisor cat am facut probe in cluj...
tragi ce concluzii vrei....

ca fapt divers se aud BINE
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 05-12-05, 18:23   #3
dBDrag

Stage 4

dBDrag's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Audison SRX2?

Quote:
Originally Posted by \"77aty\"
Pt ca constructia nu mi se pare prea solida, e dotat si cu ventilatoare care dupa experienta mea acumlata din lumea pc se uzeaza dupa un timp si trage praful inauntru in aparat. Sunetul lui e mult mai superior, mai dinamic, mai placut? Stiu ca Audison face amplifuri foarte bune [si scumpe] dar asta nu inseamna ca si in segmentul low e la fel de bun.
SRx 2 nu are ventilator, este singurul model din gama respectiva care nu are ventilator.

Probeaza-l si vezi cum suna...
dBDrag is offline   Reply With Quote
Old 05-12-05, 18:28   #4
fuscobal

Stage 5

Haha, am pus si eu o 'piticanie' pe niste Infinity kappa acum ceva vreme si dadea in ele cu o sete... Din punct de vedere muzicalitate chiar nu are rost sa comparam cu JBL ! Chiar daca este intrare in gama, este produs in Italia ca si gamele superioare !
Mk5 GTI | K04 turbo | S3 injectors | Custom 3" decat exhaust | Evoms CAI | AP Racing pro 5000 front + S3 rear brakes + Pagid RS29/Carbotech XP8 pads | THS FMIC | S3 camshafts | Autotech HPFP | Je pistons + IE rods | BSH 27mm RSB + H&R 28mm FSB| BSH pendulum engine mount | BSH PCV | Forge short shift | Bilstein PSS10 coilovers | Peloquin LSD | Sachs SRE clutch | 235/40/ZR18 R888 on Team Dynamics 18x8" | Stage 3 Revo
fuscobal is offline   Reply With Quote
Old 05-12-05, 19:43   #5
77aty

Stage 3

Pe mine nu prea ma intereseaza cum merge cu un sub avand in vedere ca eu vreau sa leg pe el un set de componente Hertz. Pe mine ma intereseaza daca se aude mai bine referitor la sunet: dinamica, claritate... Adica daca e mai bun in domeniul asta fata de concurentii [de acelasi gama de pret, aprox acelasi putere, 2 canale] ? Adica de GZ radioactive, DLS CA22, Alpine MRP si cam atat ca cred ca JBL, Magnat, MAC audio, Pioneer nu sunt mai bune in nici in caz cand vine vorba de sunet. Pe mine ma deranjeaza faptul ca e mic si daca spuneti ca nu are nici ventilator si ma gandesc ca vine vara si portbagajul se ancalzeste ca cazanul, nu stiu cum ar face fata?
De probat nu am cum sa probez pe toate sa aud diferenta, pt asta am antrebat poate sunt altii care au auzit mai multe.
77aty is offline   Reply With Quote
Old 05-12-05, 21:16   #6
fuscobal

Stage 5

Pai...la difuzoare ma refeream. Este un amplif foarte muzical si cu personalitate. Are un sunet care efectiv te invaluie. Jbl spre exemplu este destul de dinamic dar ii lipseste complet finetea !
fuscobal is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 00:15   #7
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

77aty.... Audison nu e genul de firma care sa-si permita sa-ti dea un amplificator instabil, cu atat mai mult in segmentul entry-level unde se presupune ca se obtine cel mai mare volum de vanzari. Si in epoca exploziilor tehnologice, marimea nu conteaza.
Old 06-12-05, 01:47   #8
GYM

Stage 5

Te-au lamurit ?? Daca nu mai incerc si eu.... Ia-l linistit, face banii !!
GYM is offline   Reply With Quote
Old 07-12-05, 15:04   #9
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

Gusturi si gusturi :P
NILS_BUCURESTI is offline   Reply With Quote
Old 07-12-05, 15:06   #10
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

JBL, Magnat, MAC audio, Pioneer ........ ce asociere

Dar acum una peste alta in segmentul asta de pret nu stiu eu ce mari diferente sunt intre produse Oricum Audison este o marca foarte buna iar ampliul ala e OK.

BAFTA !!!
NILS_BUCURESTI is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -