Becker e super firma din cate stiu eu si banuiesc ca si asta o fi super performant dar din punc de vedere al design ului nu ma incat absolut deloc! Nu e deloc pe gustul meu.E pt purtatorii de FRAC :P Dar de ce intrebi??? :P
Sunt curios sa stiu si parerea altora. Si dupa parerea mea designul este prea clasic dar am auzit un sony black panel(care-l aveam inainte) si becker pe aceleasi difuzoare si te asigur ca becker-ul are o calitate a sunetului extraordinara plus ca bass-ul pe subwoofer era total diferit la becker. era mult mai sec, nu avea ecoul bassului de la sony. Dupa mine becker-ul are pretul un pic cam exagerat dar daca vrei un sunet clar(cristal) poti merge sigur pe becker. Pe de alta parte nu se asorteaza cu o masina tunata. Cred ca nu degeaba echipeaza ferrari.
Faceam comparatie intre un Black Panel si Becker si din cate stiu eu black panel-ul era aproape in varf de gama la sony. Pretul intre ele fiind apropiat
Member of: [Kamikaze Racing Team] [Old School Cars] [4Rally] [Competitor CNCA]
Re: Becker Mexico Pro cd
Tocmai asta este superb la Becker Mexico 7948...designul, vintage style, ce bine i-ar sta in bordul clasicelei mele in devenire(actualmente youngtimera`) off
Pacat ca i-au pus navigatie pe el...