Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply
 
Thread Tools
Old 28-07-16, 22:19   #1
SORAN

Stage 4
 
SORAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 192
Default Probleme Pioneer cu zgomot de fond

Am avut de ceva timp un Pioneer DEH P77 MP, scula de top acum mult timp, suna excelent si azi insa aveam nevoie de ceva mai modern cu conectare USB, smartphone etc. Caut pe net si gasesc un Pioneer DEH 2800UI care raspundea cerintelor mele si costa in jur de 450 lei. Il cumpar nou din magazin si il montez in locul primului mentionat - rezultat dezastros pe semnal pana in nivelul 8-10 la volum percepi in tweetere pompa de benzina si pompa de servo electrica.

Setup-ul este player cabluri Stinger 4 canale - amp Genesis Profile 4( 2 canale fata doua in punte pt sub).
Am verificat tot ce se putea cabluri de masa, cabluri de masa ale masinii, conexiuni RCA, am venit cu doua cabluri groase direct de pe baterie in player zgomotul nici macar nu se atenueaza ce sa mai vorbim sa dispara. Am citit pe net si m-am documentat si am verificat in player asa numita pico fuse care nu e arsa. Am luat alt player tot Pioneer tot mai low cost de pe alta masina. Face la fel. Nu stiu ce sa le mai fac sa se impace cu amp-ul. Mentionez ca totul e amplificat nu folosesc puterea playerului.
Orice sfat pertinent e binevenit. Multumesc!
__________________
Lucrari LED premium!
SORAN is offline   Reply With Quote
Old 31-07-16, 12:07   #2
SORAN

Stage 4
 
SORAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 192
Default Re: Probleme Pioneer cu zgomot de fond

Dupa nenumarate teste, inclusiv cu alte playere am ajuns la concluzia ca Pioneer nu se mai respecta si pentru marketing iti pune si 4 RCA-uri pe spate si Flac si USB dar in realitate playerul este praf....am dat bani degeaba pe un player nou care nu este capabil sa scoata un semnal curat pe RCA-uri cu motorul pornit.
SORAN is offline   Reply With Quote
Old 06-09-16, 10:44   #3
alecspc

Stage 3
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 158
Default Re: Probleme Pioneer cu zgomot de fond

Semnalul pe rca-uri e muuult mai bun la alpine sau kenwood. Eu am tesstat in paralel..in casa un pio si un alpine. Semnalul la pioneer era mai incet si cu paraziti.in schimb la alpine fara paraziti si muult mai tare.
alecspc is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -