Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 30-09-06, 19:03   #1
cell

Stage 1

Default HU sony MEX-BT5000 ?

vreau sa schimb HU care e acum pe un Citroen C4 , care nu citeste decat CD-uri si din cate am intelres receptioneaza radio digital ?!? si de aia se adude infundat , cica e problema generala .

Stiu ca urati SONY , dar la asta imi place designul foarte tare . A auzit cvineva ceva de el ? ca nu am gasit nimic pe nici un forum de la noi .

http://www.sony.co.uk/view/ShowProdu...uct=MEX-BT5000
&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&category=I CA+CD+Tuners

sau sa ma uit la un Panasonic CQ-C8403N ?

http://www.panasonic.ro/products/product.jsp?id=127

Stiu ca Pioneer ziceti voi ca e mai ok , dar panasonic si sony as putea sa le iau mai ieftine .

Se merita sa dau atatia bani pe un HU ?
cell is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 22:17   #2
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

Default Re: HU sony MEX-BT5000 ?

pe tine ce te intereseaza mai mult ? cum se aude sau cum se vede? panasonicul stiu ca era ,parca peste 10 mil sau in jur de 10 mil .
arunca o privire la www.soundmsters.ro la Mutant , este in jur de 6mil .asta ar fi o alternativa
bogdnici is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 22:21   #3
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

Mutantul nu are bluetooth asta ar fi un dezvantaj , pretul exact este de 169Eur cu tva
Old 30-09-06, 22:30   #4
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

scuza-ma ca intervin dar mutantul ala ce treaba are cu calitatea ?
nu sunt sony printre cele mai bune, dar cu siguranta nu se compara cu mutantul.
pai la 10 mil ai de ales modele interesanta de la pioneer si alpine care chiar sunt calitative.
daca tu imi zici ca mutantul este macar demn de luat in considerare cu un deh30mp sau eu mai stiu ce ...
Old 30-09-06, 22:43   #5
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

nu am de ce sa ma supar ,este o discutie libera cu pareri impartite , era doar o propunere , nu am spus "ia-l pe asta " , fiecare cumpara ce ii place si ce ii comvine . specifica omu ca vroia sa ia mai IEFTINE . daca ai ocazia si DACA VREI binenteles ascula unul . am avut ocazia sa lucrez cu multa marci de aparate si am parerea mea personala. deci in concluzie ...... fiecare cumpara ceea ce vrea , ii place si il avantajeaza cel mai mult .
Old 30-09-06, 22:47   #6
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

asa e ... insa raman convins ca in 6 milioane sunt optiuni mai bune decat mutantul.
nu pune nimeni la indoiala experienta ta ... insa vezi sa nu intervina subiectivitatea:P
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 23:05   #7
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

nu este vb de asta , dar o persoana pana nu il asculta , nu isi poate face o parere despre el ......... asta e reactia generala fata de produsele mai noi pe piata sa zic asa , asa mai este Becker Grand Prix la 399Eur cu tva spre exemplu.mult mai destept , DAR pana nu este ascultat............. raman numai discutii. este montat din fabrica pe Ferrari , mercedes si alte masini , si mai este unu care are si navigatie tot la banii astia

Last edited by bogdnici; 30-09-06 at 23:10.
Old 30-09-06, 23:12   #8
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

navigatia se numeste Becker Traffic Assist
Old 01-10-06, 19:59   #9
cell

Stage 1

vreoiam sa dau cam peste 10 milioane pe el , deci nu 6 . Si am zis ca am posibilitatea sa iau mai ieftin cdplayerele de la Sony si Panasonic . Nu tin la Bluetooth , ci doar imi place cum arata . Dar fiind model foarte nou ar trebui sa se auda si destul de bine , zic eu .
cell is offline   Reply With Quote
Old 01-10-06, 20:20   #10
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

depinde foarte mult de gusturile fiecaruia ,ca sa zic asa , nimeni nu iti poate spune "ia-l pe X ca ......." e alegerea fiecaruia . decizia este a ta ,esti singurul care stie ce ii place .

bafta in alegere
- Copyright 2025 4Tuning -