Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 22-09-06, 23:09   #1
rearhorse

Stage 5

Default probleme receptie radio pt un Alpine CDE-9846R/RM

Cum spuneam si in titlu, am luat de curand un Alpine CDE-9846R/RM pentru un rover 45.Pana la respectivul radio cd am avut un casetofon Daewoo Tank (nu radeti era masina de firma) si mergea radio-ul perfect.De cand am luat alpine-ul asta... de abia prind un post acolo si nici ala bine...Am schimbat si antena originala... si am luat antena din aceea... scurta si rasucita... mi s-a spus ca e de VW Passat si de Skoda Octavia.Oare am probleme cu cablurile/antena sau alpine-ul asta e mai slab decat Tank-ul la receptie radio ?
Am un amic care si-a luat pe un Cielo un jvc radio cd mp3 player si la antena aia mare si lata de cielo are probleme cu receptia radio... oare noile radio cd-uri sunt mai slabe la receptia radio ? E nasol... totusi in Bucuresti fara radio ... help me !
rearhorse is offline   Reply With Quote
Old 22-09-06, 23:13   #2
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]
Default Re: probleme receptie radio pt un Alpine CDE-9846R/RM

e conectata cum trebuie antena ?
si eu am tot un cas alpine si imi iesise mufa de antena din spate si abia prindea radioul.
2. e cumparat din america sau din asia ?
Old 22-09-06, 23:43   #3
rearhorse

Stage 5

da e conectata... ti-am zis tank-ul ala prindea si nu am facut alte modificari...
alpine-ul l-am luat din carrefour nu stiu daca e made in asia sau america... o sa ma uit maine la masina pt ca nu mai am cutia...
Old 23-09-06, 19:24   #4
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Pai pune antena veche si vezi daca tot asa face, daca nu ia cartea Alpine-ului si vezi ca are destule reglaje la radio.
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 23-09-06, 22:13   #5
rearhorse

Stage 5

antena veche a stat o perioada si pe urma am schimbat-o cu asta mai scurta.o sa ma uit la mufe si fire si si in manualul alpine-ului.
Old 24-09-06, 00:13   #6
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

mie si cand imi iesise mufa de la antena din spate tot imi prindea posturile radio, doar ca se auzeau cu bazait.
am intrebat daca e fabricat in america pentru ca aia au alte frecvente la radio si ma gandeam ca poate asta e problema, dar fiind luat din careffour nu cred ca se pune problema.
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 24-09-06, 02:07   #7
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

la cele de america nu prinzi posturile care se termina in cifra para :exemplu profm 102,8 fm . merge de la 102,7 la 102,9. restul posturilor se aud beton.

si apropo si eu tot "rover" am si inainte de pioneer am avut alpine. e o problema cu mufa din spate care e posibil sa fie prea mica pt mufa din cass. e un adaptor care se pune intre ele ( asta e o problemade la rover stiuta).

Last edited by alex MG ZR 160; 24-09-06 at 02:09.
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-06, 00:36   #8
rearhorse

Stage 5

am rezolvat problema astazi.am desfacut radio-cd-ul si am vazut ca pur si simplu se rupsese pinul care intra in mufa radio-cd-ului.mufa masinii era facuta dintr-un material foarte rigid...ciudat este ca nu s-a auzit de la inceput desi mufa era intreaga.conteaza ca s-a rezolvat si prinde super bine radio acum.
va multumesc ptr ajutor.
- Copyright 2025 4Tuning -