Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 13-08-06, 20:23   #1
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Problema Clarion DXZ 558 RMP

Salut!

Am luat din Metro (chiar din standul de exponate, era din pacate ultimul) un DXZ 558 RMP cu o problema: introducerea/scoaterea cd-ului se face foarte greu (in trepte) iar dupa o functionare prelungita (deci, cand are ocazia sa se incinga bine) nu mai reuseste sa scoata cd-ul, mai ales daca este original.
Sunetul este OK, alta problema fiind lipsa iesirii pentru subwoofer .

Ma poate ajuta cineva in aceasta problema?
Multumesc

PS. L-as schimba tot cu un Clarion NOU, preferabil gama superioara, pentru ca deja am comandat modul adaptor pentru comenzile originale ale masinii (de pe volan).
E cineva care sa dea 400 de ron pe el? Am cutia cu tot ce a fost in ea, certif. garantie si factura (iulie 2006, dar nu are decat vreo 10 ore de functionare, pentru ca l-am instalat odata cu sistemul audio.

bezz is offline   Reply With Quote
Old 31-08-06, 18:48   #2
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Problema Clarion DXZ 558 RMP

S-a rezolvat la OMA, era o rotita dintata din plastic distrusa, acum merge ca uns, nici nu-l mai vand, poate la primavara, la un posibil upgrade.
Acum ramane sa astept adaptorul pentru comenzile de la volan si cooler-ele pentru statie si ma declar fericit.O doamna cu un Volvo S60 mi-a facut semn ca nu-s zdravan la cap azi, si volumul era doar la 26, insa ascultam un mix Snoop Dogg cu Jimi (geamurile inchise toate).
PS Multumiri baietilor de la OMA, sunteti super-ok!
PPS Se poate inchide topicul, merci.
bezz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -