Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 31-05-06, 16:30   #1
cristikiki2004

Stage 2

Default nu reusesc sa fac dvd auto sa citeasca vcd(desi el citeste dvd,vcd,mp3,wma)!plss help

ajutati-ma va rog cu ceva sfaturi.am un dvd auto(panasonic cq-vd7001u,dvd,vcd,mp3wma),si nu resusesc sa citesc vcd(facute cu nero).el le vede ca si vcd-uri,dar nu merge play-ul!!!!plsss help!!!!ms
cristikiki2004 is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 23:51   #2
bogdnici

Stage 3

bogdnici's Avatar

Default Re: nu reusesc sa fac dvd auto sa citeasca vcd(desi el citeste dvd,vcd,mp3,wma)!plss help

mergi in dr sarii98 la alarmservice 96 si intreaba de Pufy ,el se ocupa de srvice si garantie panasonic , bine nu e cazul de service la asta , da iti spune care-i baiul programul lui este :l-v 10-18 tel 411.00.50
bogdnici is offline   Reply With Quote
Old 02-10-06, 23:22   #3
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Default Re: nu reusesc sa fac dvd auto sa citeasca vcd(desi el citeste dvd,vcd,mp3,wma)!plss help

VCD-urile sunt o chestie mai speciala. DVD-ul meu Philips (Home cinema) citeste VCD facute cu nero si nu citeste VCD facute cu nero vision express (sau invers, nu mai stiu exact). Asa ca incearca VCD facute cu diferite softuri, pt. ca se pare ca exista mai multe standarde.
Zaheyu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -