Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 25-03-06, 15:50   #1
decibels

Stage 3

decibels's Avatar

Default Probleme cu cd player-ul

In urma cu cateva zile am cumparat un HU Alpine CDM-7874RB, acest model citeste cd si cd rw, dar la rw-uri nu se aude bine, adica apare o distorsiune...ceva de genul unui post de radio care nu este prins bine. Aveti vreo idee din ce cauza se intampla acest lucru?
decibels is offline   Reply With Quote
Old 27-03-06, 13:41   #2
decibels

Stage 3

decibels's Avatar

Default Re: Probleme cu cd player-ul

Mda...si mie mi se pare un fenomen ciudat. Ori este aparatul de vina (sper ca nu) deoarece este second hand, model destul de vechi si pare ca a si fost umblat in el O sa cumpar un Cd lens cleaner...sau cum se numeste si voi vedea daca rezolv ceva. Daca nu asta este cd audio si atat...
Old 28-03-06, 22:05   #3
decibels

Stage 3

decibels's Avatar

S-a rezolvat ! Asa cum am sperat erau probleme la lentila, si anume era prafuita cel mai probabil. Am cumparat un cd lens cleaner, am rulat de vreo 2-3 ori curatarea sa fie sigur si problema s-a rezolvat. Nu mai sunt distorsiuni la sunet, iar playerul rezista mai bine la socuri. Deci daca aveti probleme de citire, distorsiuni, skip-uri incercati sa curatati lentila ca functioneaza!
CD-ul ce l-am cumparat eu are o periuta mica si a costat 13 lei. Bafta!
Old 29-03-06, 09:41   #4
KGB

Stage 4

KGB's Avatar

salut decibels! exact aceasta problema o am si eu la un pioneer p80mp. l-am cumparat de nou. aveam cd-urile in masina. cele care erau putin zgariate nu prea le citeste, adica sare melodia mai departe. aveam inainte un alpine 9845RR si pe ala mergeau perfect. crezi k ar fi aceasi problema ca la tine? m-am mirat putin cand am vazut pt k aparatul era nou in tzipla din magazin. o sa caut si la noi in buc, pt k am vz k u esti din timisoara.
Old 29-03-06, 14:09   #5
decibels

Stage 3

decibels's Avatar

Deci CD cleaner-ul ce l-am cumparat eu este pentru curatarea lentilei de praf(are o periuta de 3mm pe suprafata scrisa) - asta speram eu sa fie problema deoarece playerul este destul de vechi si l-am cumparat second hand. Acuma cauza la tine ar putea fi si alta...am un amic care tine cd-urile intr-o husa in bordul masinii iar dupa un timp apar pe discuri niste pete (ca si de ulei) care impiedica citirea lor. Deci verifica-ti discurile deoarece playerul este nou..si nu cred ca ar fi el problema. Daca totusi vrei sa cumperi acel disc, un prieten de-al meu l-a cumparat de la Diverta din Mall, firma Samsung. Multa bafta!
Old 29-03-06, 14:17   #6
decibels

Stage 3

decibels's Avatar

Ceva de genul asta http://www.audio-discounters.com/cd-auto.html numai ca e samsung nu maxell.
Old 29-03-06, 14:26   #7
KGB

Stage 4

KGB's Avatar

Merci mult! o sa incerc. oricum problema asta am vazut-o doar la cd-urile zgariate dar pe care celalalt player le citea.. oricum merci de informatii!
KGB is offline   Reply With Quote
Old 29-03-06, 14:41   #8
decibels

Stage 3

decibels's Avatar

N-ai pentru ce!
Old 31-03-06, 17:08   #9
decibels

Stage 3

decibels's Avatar