buna copii! toate bune?:P foarte dragut ceea ce se intampla aici,sper si sigur o sa iasa ceva super...inedit! bafta ludo! o sa ii trebuiasca si ancore atunci cand vor navali decibelii,sau ai contragreutate,alta decat bateriile?:P
ai doar 33 de ani si imi spui mie "copil" ?...cine te crezi frate ????
asa ...si acum sa iti raspund .... mi-am luat o parasuta .... chiar 2 ...ca de cand visez la 2 parasute ... una in fata una in spate ... sandwich si se echilibreaza una trage alta-npinge )
sa revenim la lucruri serioase...
azi am luat necesarul de materiale pentru pregatirea si vopsirea masinii ...
masina se afla inca pe elevator pregatita de insonorizare cu teroson in prealabil fiind data cu grund acolo unde a fost curatata pana la tabla si sudat ce trebuia sudat ...mai era de pus un petic de tabla si usa glisanta de reparat in partea de jos ....acolo unde o voi umple cu spuma ( jos) ... nu mai aveam pe unde sa fac asta
pun si sigla celor de la KLAR sa o vedeti ...oameni care ma sponsorizeaza cu vopseaua ... imi place ca este cu negru si rosu o sa dea bine pe masina
ps.m-am luat de decebal pentru ca este var primar cu mine si isi permite si imi permit .. sa nu credeti ca ma iau aiurea de oameni
am incercat si eu cv ,sper ca nu e prea tarziu ,nam pus bulbar ,proiectoare etc cm ai si zis,o sa pun si poza originala
nu e tz deloc deloc .... de-abia acum incepem sa alegem culorile .... restul materialelor au ajuns ...
avem o idee cum va iesii masina , o imagine doar in visele mele ....dar acum ca o vad aproape de ce va iesii in realitate ....deja sunt super fericit multumesc
ps incearca sa pui si niste jenti borbet a cu buza sa vedem cum vor iesi si niste evazari ceva
linia rosie pleaca imediat dupa usa de la pasager .... si se duce in sus spre portbagaj ...exact unde ai ajuns la final ....lateste putin dunga sus la baza unde va veni un eleron ... care va fi tot rosu.... daca mai imi vine ceva in minte iti mai amintesc vor fi si reclame pe masina ... Klar , 3M, International Service , soundcustom, autocustom, si inca cateva .... dar va trona TEAM DIGITAL DESINGS ROMANIA
TOTUL VA FI IN VOPSEA NU COLANT !!!!
oricum prima impresie este facuta!!!!
va fi unul din cele mai frumoase proiecte facute pentru SPL ...si nu are voie sa nu iasa asa !!!
acum sa revenim la ce se mai intampla la masina ..... s-a sudat tot ce trebuia sudat...si dat cu o solutie pentru a nu ruginii si a stopa rugina la stadiul care este ( daca este , dar nu este ) ....antifonul deja a fost pus sub masina pentru a se izola fonic ...
mi-au venit materialele necesare pregatirii masinii ..smilghel , chit fibra , chit aluminium, lacul , sprit chitul si restul materialelor pe care nu le mai tin minte acum ...mai putin vopseaua... pigmenti de vopsea rosu negru si gri a fost ales de Alin de la Piatra Neamt iar acestea vor venii vineri si cu o monstra facuta de unul dintre tehnicienii de la Klar ....pe care bine-nteles o voi posta pe forum
important este ca : la masina se lucreaza si se asteapta cu nerabdare finalul !!!
deasupra rotii din spate .... acolo cred ...mai trebuie sa vorbesc si cu Claudiu
oricum TEAM DIGITAL DESIGNS ROMANIA trebuie sa fie cat mai impozant si probabil va veni pe toata lungimea de jos pe culoarea neagra scris cu rosu ... sa vedem ...joaca-te pe masina
Cam asta mia iesit la ora asta ,am multe greseli de selectia la jante fiindca nu era prea erau calitative din pct de vedere photoshop,sper sa te ajute ,modelul de jenti miau placut mie ,chestia cu siglele nu mam bagat sa le fac fiindca nu ma prea pricep ,sper sati placa