Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Arata-ti sunetul! > Sistemul Audio de pe Masina Mea

Sistemul Audio de pe Masina Mea Sistemul Audio de pe Masina Mea

Reply

Thread Tools
Old 21-01-10, 15:15   #1
Cataaa_

Stage 5

Cataaa_'s Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
Default BMW si macAudio

Cam acesta este sistemul de pe masina mea ... momentan este dat jos .. pentru ca nu prea intentionez sa particip la concursuri audio :
Sistemul este macAudio :
1x MacAbsolute 301
2x MacAbsolute 300
2x Mac ??? (nu scrie nimic pe ele)
2x Mac ML 1310
1x statie MacSonic 4090 1200watts
1x statie Tornado 500watts
1x condensator Brax 1 farad
4x Tweetere macAudio
Borne aurite Alpine
De cand am luat masina nu am avut HU , am montat unul slabut doar pentru a "misca membrana" , am fost impresionat de claritate , insa nu mergea nici la jumatate din capacitatea sistemului .
Momentan sunt in dubiu , sa il remontez pe masina sau sa il pun la vanzare , cam astea sunt poze cu sistemul montat :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Cataaa026.jpg
Views:	355
Size:	50.0 KB
ID:	1274529   Click image for larger version

Name:	Denisa 0008.jpg
Views:	377
Size:	124.2 KB
ID:	1274530  
Old 12-02-10, 17:46   #2
Cataaa_

Stage 5

Cataaa_'s Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
Default Re: BMW si macAudio

bun , vad ca nu prea e lumea interesata de asa ceva , topicul se poate inchide !
Cataaa_ is offline   Reply With Quote
Old 12-02-10, 18:14   #3
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

scurt : renunta la difuzoarele alea intoarse! ai o gramada de spatiu irosit. si parerea mea , sper sa nu te deranjeze in vreun fel, dar e cam tiganie aranjamentul ala. se poate mult mai bine
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 12-02-10, 18:38   #4
Cataaa_

Stage 5

Cataaa_'s Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]

man , nu o iau cu suparare altfel nu deschideam thread`ul asta ...
Difuzoarele nu ma deranjeaza ca sunt intoarse pentru ca in spate oricum nu mai poate sta cineva , iar wooferele de jos doar asa pot fi montate , in interior nu au loc . Aranjamentul are vreo 6`7 ani ..... e si foarte greu , m`ar interesa ceva mai usor , mutat in portbagaj ... insa nu prea sunt idei . Ma gandisem la wooferul central sa`si pastreze pozitia , iar in porbagaj in stanga si dreapta magnetului sa vina celelalte 2 woofere , montate normal , totul inchis ermetic , iar magnetul de la wooferul central sa fie expus prin plexic ...
Acuma nu stiu , muzica nu e punctul meu forte , sunt convins ca se pot forma idei muuult mai bune decat ceea ce tocmai am scris eu .
De asemenea , ce HU sa aleg pentru maximul de putere ? Inainte aveam un panasonic vechi care cand depasea volumul de jumatate vibratiile deveneau prea puternice si se bloca .....
Old 12-02-10, 18:46   #5
zeusrazvy

Stage 5

zeusrazvy's Avatar

Member of:
[RENAULT]

daca tot faci investitii treci la alta firma...nu-mi inspira incredere mac audio...inceaca ceva mai profi
zeusrazvy is offline   Reply With Quote
Old 12-02-10, 18:59   #6
Cataaa_

Stage 5

Cataaa_'s Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]

masina am cumparat`o din germania acum 1 an si ceva cu sistemul asta montat . Sa stii ca nu am avut probleme cu el , merge foarte foarte bine . Sunt multumit de el ....
Old 13-02-10, 12:11   #7
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]

poi tu mane ce vrei sa faci la capitolu muzica???sa asculti asa pt tine sau ai si intentii de viitor sa te bagi si la concursuri?!?!
vad ca esti din Craiova...poate ne intalnim sa ne ascultam sistemele...
nu am ascultat macaudio si oricum sunt putin sceptic la ce pot oferii la sunet...poate reusesti sa dai sistemu si sa cumperi altceva...
bafta!!
teddyb is offline   Reply With Quote
Old 17-02-10, 16:24   #8
Cataaa_

Stage 5

Cataaa_'s Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]

Un sistem foarte bine realizat , am ramas impresionat de cum se aude , nu`l poti auzii momentan pentru ca este demontat , este la vanzare , asadar :

Se vinde sistem macAudio complet la pretul de 300e. Optional se vinde si incinta realizata profesionist imbracata in piele alba la pretul de 100e .
- Copyright 2026 4Tuning -