Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 02-10-05, 02:04   #1
spike_nfs

Stock

Default sonorizare mazda

sunt fericitul posesor al undei mazda 3 dar din pacate nu am avut rabdare sa imi vina o mashina pe comanda asa ca am luat ce au avut pe stoc iar cei de la romcar in infinitatea lor inteligenta au importat un lot de mashini fara cd, nici macar caseta asa ca am un amarat de radio, in schimb am boxe bosse ca sa fiu fericit cand ascult radio romania actualitati ura ura pe langa asta mai e o faza nasoala ca am ca nu am cum sa imi pun un cd pt ca daca scot radioul standar care e inclus in consola bordului intre clima si copmuter nu gasesc masca! are cineva idee daca exista in romania asa ceva sau de unde comand ca nu prea imi vine sa imi iau de la mazda un mp3 de 600 de euro!!
spike_nfs is offline   Reply With Quote
Old 02-10-05, 03:33   #2
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Trebuie sa fie masca.Da-mi luni un pm sa-mi aduci aminte.
saxo is offline   Reply With Quote
Old 17-10-05, 11:35   #3
quze

Stage 5

deci nu exista masca ...cel putin asa am fost informat ... tot asa , sora`mea are mazda 6 si am vrut sa ii schimb cd-u etc bla bla ... am fost la mazda , mi-au zis k nu se fabrica asa ceva ... zilele trecute ma aflam cu masina la spalatorie cand am vazut o mazda 6 cu muzica + dvd in bord + masca consola , am ramas si l-am intrebat pe propietar ...care mi-a spus si el ca nu exista masca , aceea a fost confectionata din fibra de sticla , etc ... arata f bine , puteam sa jur ca e facuta de mazda ...deci asta e solutia , fibra de sticla , carbon ... etc
quze is offline   Reply With Quote
Old 17-10-05, 11:44   #4
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Vezi daca e asta,cu toate ca nu cred.
http://www.carhifidirekt.de/catalog/...uadapter-mazda
Daca e asta,se rezolva.
saxo is offline   Reply With Quote
Old 19-10-05, 01:04   #5
spike_nfs

Stock

Default :D

hmm deci sa imi fac masca din fibra!! daca aveti idee si unde ar fi perfect!! cat despre link ala e pt mazda 323 si din pacate nu se potriveste ca din ala gasisem(
spike_nfs is offline   Reply With Quote
Old 19-10-05, 03:13   #6
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Din ce oras esti?
ReLLaXX is offline   Reply With Quote