Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 04-07-08, 20:14   #1
gigolosu

Stock

Default niste pareri pentru un incepator

salut tuturor
miam luat si eu de curand un golf 3 si am nevoie de putin ajutor.
golful are casetofonul original si boxe in usile din fata si in partea de deasupra bodului inca 2 mai mici...in usile din spate nu are.momentan am un buget de 300 -330 ron pt un CD player auto...imi puteti recomada ceva la pretul acesta ??
si mai am o problema...vreau sa imi trag fire de la CD palyer in spate pentru in ca 2 boxe pentru bas zic eu...firele pe unde se trag sa nu se vada ??si trag numai un fir pentru amandou boxe legate in paralele sau trag 2 fire fiecare boxa sa o pun la o iesire din cd player ?ma puteti ajuta va rog cu niste explicatii si sfaturi.va multumesc

Last edited by gigolosu; 04-07-08 at 20:16.
gigolosu is offline   Reply With Quote
Old 06-07-08, 09:00   #2
gigolosu

Stock

chiar nimeni nu ma poate ajuta ?
Old 06-07-08, 13:47   #3
SpeeDBreaker

Stage 5

SpeeDBreaker's Avatar

Default Re: niste pareri pentru un incepator

In functie de culorile bordului alegi hu: DEH-2020MP, DEH-2000MP sau DEH-2000MPB.Pt. difuzoarele spate, faci traseele separat pt. fiecare difuzor(2fire/dif) nu cumva sa le legi in paralel sau serie.De tras cablu, poti prin praguri, pe sub mocheta si e ok.

Last edited by SpeeDBreaker; 06-07-08 at 13:50.
SpeeDBreaker is offline   Reply With Quote
Old 06-07-08, 20:57   #4
gigolosu

Stock

multumesc mult SpeeDBreaker...sper sa iasa bine..altfel mai revin cu niste mici intrebari
salut
Old 06-07-08, 21:58   #5
SpeeDBreaker

Stage 5

SpeeDBreaker's Avatar

Cu placere, poti veni oricand cu intrebari, bafta!
SpeeDBreaker is offline   Reply With Quote
Old 08-07-08, 15:29   #6
Messerschmitt
Dacia Driver

Stage 5

Messerschmitt's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

vezi cu cate iesiri ai casu... ca vad ca ai ganduri de tras in serie.. sa nu faci prostia asta!!ce cas ai de gand sa iti iei?ca daca e casetofonu riginal cu boxele originale nu prea faci lucru mare.. daca schimbi numa casetofonul pune is niste difuzooare
Messerschmitt is offline   Reply With Quote
Old 09-07-08, 19:05   #7
gigolosu

Stock

vreau sami iau un cd player pioner am vazut la 327 ron...are 4 iesiri.... dar ma gandeam daca boxele din fata sunt inca bune ..daca nu trebuie altele...sam iiau prima data cd playeru k acuma is incurcat cu inmatricularea schimburi la masina curea filtru ulei ... astept un pic sa termin k in 16 am programare la RAR
Old 21-08-08, 23:45   #8
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

ca sa nu mai deschid alt topic,ziceti`mi si mie va rog frumos...cum leg 6 boxe la cdplayer cu 4 iesiri?am un blaupunkt san diego 3...nu mai stiu numarul....si am 2 boxe3 pe spate si 2 in bord....la un cielo...si as vrea sa mai leg 2 boxe in usile din fata sau spate...dar important e cum le leg...sau unde?ms frumos