salut,as avea nevoie de putin ajutor deoarece la capitolul muzica nu ma pot lauda cu prea multe cunostiinte si data fiind lipsa totala a unui shop/atelier audio in zona mea(barlad-vaslui-iasi) am decis sa apelez la voi..cei de aici care va pricepeti la car-audio..mersi
..mi-am adus de curand o masina,un opel Calibra
care la capitolul muzica sincer nu cred ca sta prea bine..masina am luat-o d ela fostul proprietar cu un cd player Blaupunkt Barcelona mp35(destul de ok,cel putin dupa pret aprox 600ron) daca e si asta un criteriu)
http://www.olmarshop.ro/product_info...a50a7c16e9d163
+cele 4 boxe si 2 tweetere standard ale opelului calibra(cam obosite)
+bucata de mdf( insonorizata cu ceva material poros) de sub hayon care are 4 boxe si 2 tweetere..boxele cred eu ca sunt 2 de 16.5'' si 2 de 13''...problema este ca nu stiu absolut nici o data tehnica despre ele..stiu doar ca acum functioneaza pe casetofon fara amplificator..momentan..am luat masina cu toate firele trase pt subwoofer si amplificator
ce sfaturi cer eu?...vreau in usile din fata sa pun un sistem de boxe pe 13'' decent ca auditie si low cost..neamplificate..CE RECOMANDATI ...si daca poate cinvea sa-si dea cu parerea despre puterea boxelor spate..si ce amplificator ar treb sa folosesc pt ele si pt un mic subwoofer (200-250w rms..un helix dark blue)(in plus cum sa le leg la un amplif de 4 canale..?)..mutumesc