am fost la tara cu masina si cu subu,am tras un prelungitor in porbagaj,si am conectat subu la un MP3 Player.
Si surpriza.pt cei 120W chiar mi-a placut cum se aude.Adica se facea reflex frumusel afara si in masina.Si ce mi-a placut cel mai mult e faptul ca nu vibrau toate alea pe acolo...adica am vazut masini cu sub la care abia te atingeai de volum si incepeau sa vibreze numaru...bara si toate cele.La asta nu a vibrat nimic.Si am doar un Logan.Dar bine,volumul era la jumate,si basul la jumate.
Deci la capitolul claritate...chiar m-a surprins.Si eu am o ureche destul de fina...zic eu.Nu prea ma pricep prea mult la partea electrica,dar am vazut ceva boxe de apartament la lucru

.
Dar m-am gandit mai bine...si aveti dreptate.sunt prea multe de care trebuie sa tin cont daca bag sub`u asta in masina.Si e pacat de el...pt ca locul lui e in apartament.Adica nu se compara...in bloc imi zice vecina de la 2(eu stau la parter) ca ii vibreaza lustra si cartile in biblioteca daca il trec de jumate...in masina se aude doar un bas reflex infundat si suparat la distante mai mari.nu se merita.
Cat despre filmulet...am facut unul,dar nu a iesit bine deloc.N-am avut timp sa fac prea multe pt ca am avut alte lucruri de facut la masina,si ai batrani se cam speriau cand auzeau duduielile alea...nah,varsta.si n-am reusit sa filmez mare lucru.