| Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii |
06-08-05, 21:22
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [Observator 4tuning]
|
am reusit sa dau uferul peste cap! cateva poze!
am avut o incinta de la magnat band-pass si nu stiu cum dar am reusit sa crap subwooferul! acum mare intrebare cum i-l pot repara? se mai poate face? e pacat de el ca este intacta bobina, memnrana de cauciuc si centrul! sunt constient ca nu se va mai auzi la fel dar vreau sa-l pun din nou in miscare!!
ma ajuta si pe mine cineva??
va multumesc mult in speranta de al repara!!
06-08-05, 21:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
chiar daca-l repari, nu o sa se mai pupe cu cutia respectiva deoarece o sa i se schimbe parametrii electro-acustici...
|
|
|
06-08-05, 21:37
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"viperu\"
chiar daca-l repari, nu o sa se mai pupe cu cutia respectiva deoarece o sa i se schimbe parametrii electro-acustici...
|
stiu tocmai de aia am si dat cutia!
ma gandeam sa-mi pun tub, numai sa-l fac! stii ceva?
|
|
|
06-08-05, 22:06
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Dute si dul la un centru autorizat...daca vrei sa iasa ceva... oricum pe la 350mii e reparatia...
|
|
|
06-08-05, 22:08
|
|
 Stage 5
|
si un centru din asta unde este??
crezi ca-l pot face?
|
|
|
07-08-05, 12:21
|
|
 Stage 5
|
nimeni nu stie???
|
|
|
07-08-05, 15:31
|
|
 Stage 5
|
eu nu concep cum in conditii normale de functionare poate ajunge un difuzor in halul ala. sa cedeze bobina inteleg, dar sa sara bucata din el asta nu denota decat buna constructie a difuzorului. dupa parerea mea singurul loc unde mai poti duce \"uferul\" ala este la tomberon.
|
|
|
07-08-05, 15:48
|
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
chiar... cum s-a intamplat ... ce s-a auzit... ce amplif avea pe el ??
|
|
|
07-08-05, 15:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
woooooh!!!!am ramas socat !!  nu am mai vazut un woofer rupt,
am vazut si auzit woofere descentrate ,cu bobine semi arse ,dar nu rupte !sunt curios,cum ai reusit sa l da i peste cap ??  ma dak aveai incinta bass reflex mai, zeceam ,ti a scapat cricu in el, da' ?? fie.....
yo zic sa abandonezi idea cu reparatu pt k chiar dak ti l va mai repara, nu
o sa ti l centreze bine si o sa ti loveasca bobina in magnet si o sa ti pocane si nu o sa poti da cu volum in el asta e  !!dak nu costa merita incercat da' alt fel yo zic sa iti pui banii la pusculitza pt 1 nou.
bafta multa!!!
|
|
07-08-05, 16:44
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"vpower16v\"
woooooh!!!!am ramas socat !!  nu am mai vazut un woofer rupt,
am vazut si auzit woofere descentrate ,cu bobine semi arse ,dar nu rupte !sunt curios,cum ai reusit sa l da i peste cap ??  ma dak aveai incinta bass reflex mai, zeceam ,ti a scapat cricu in el, da' ?? fie.....
yo zic sa abandonezi idea cu reparatu pt k chiar dak ti l va mai repara, nu
o sa ti l centreze bine si o sa ti loveasca bobina in magnet si o sa ti pocane si nu o sa poti da cu volum in el asta e  !!dak nu costa merita incercat da' alt fel yo zic sa iti pui banii la pusculitza pt 1 nou.
bafta multa!!!
|
si chiar nu se mai poate face nimic pt el? stiu ca nu se va mai auzi ca inainte dar vreau cat de cat sa-l pun pe picioare! ce zici, un centru ceva pt chesti din astea??
|
|
|
11-08-05, 00:08
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
11-08-05, 01:03
|
|
 Stage 5
|
fratiorul meu nu fi suparat asta e, poate cu cel nou vei avea mai mult noroc sau grija depinde d tine .Un centru e la razoare ,sau era ,nu mai stiu sigur poate ti l repara ei dar ti am zis nu da banii dak sunt multi k nu s va mai auzi k inainte.o idee ar fi sa l repari da' sa l folosesti p post d dif pasiv cu unul activ,kam greu d facut ,da' poate asa nu o sa l arunci,tre sa i intrebi p baieti sau p mine dak e sa t hotaresti sa faci asa ceva ,pt k e mai greu cu frecventa d rezonanta a sistemului viitor.....e cand t hotaresti si iti iei un woofer nou mai vb.
dak nu stii razoare e la inceputul cartierului drumul taberei ,magazinul e fata in fata cu biserica.........razoare(k sa vezi  )si e la parterul unei case ,linia d auto buz 368,90,91etc trece p strada t descurci tu....  bafta
|
|
|
11-08-05, 01:17
|
|
 Stage 5
|
pai ce tu ai subwoofer de vanzare? vpower16v???
|
|
|
11-08-05, 01:24
|
|
 Stage 5
|
pai nu ....adik depinde ....yo am un jbl gt4 12 in incinta inchisa si sunt super multumit d el da' park l as vinde pt ceva mai tare k tot vad k pe forum sunt la moda sonorizarile d 100000wrms ,ideea era cand iti iei tu un woofer oricare vrei tu ,sa iti faci o incinta cu woofer pasiv(magnatul ,sper sa nu gresesc,care ti s a stricat) asta dak vrei k vad k nu renunti la ala stricat ,era o solutie
|
|
|
11-08-05, 01:30
|
|
 Stage 5
|
nu imi voi mai cumpara un dif dar acum te intreb ce incinta imi recomanzi pentru o dacie 1310??
|
|
|
|
|