Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   am reusit sa dau uferul peste cap! cateva poze! (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/7138-reusit-dau-uferul-cap-cateva-poze.html)

B-69-TAU 06-08-05 21:22

am reusit sa dau uferul peste cap! cateva poze!

3 Attachment(s)
am avut o incinta de la magnat band-pass si nu stiu cum dar am reusit sa crap subwooferul! acum mare intrebare cum i-l pot repara? se mai poate face? e pacat de el ca este intacta bobina, memnrana de cauciuc si centrul! sunt constient ca nu se va mai auzi la fel dar vreau sa-l pun din nou in miscare!!
ma ajuta si pe mine cineva??
va multumesc mult in speranta de al repara!!

viperu 06-08-05 21:34

chiar daca-l repari, nu o sa se mai pupe cu cutia respectiva deoarece o sa i se schimbe parametrii electro-acustici...

B-69-TAU 06-08-05 21:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"viperu\"
chiar daca-l repari, nu o sa se mai pupe cu cutia respectiva deoarece o sa i se schimbe parametrii electro-acustici...

stiu tocmai de aia am si dat cutia!
ma gandeam sa-mi pun tub, numai sa-l fac! stii ceva?

blak 06-08-05 22:06

Dute si dul la un centru autorizat...daca vrei sa iasa ceva... oricum pe la 350mii e reparatia...

B-69-TAU 06-08-05 22:08

si un centru din asta unde este??
crezi ca-l pot face?

B-69-TAU 07-08-05 12:21

nimeni nu stie???

dj81bas 07-08-05 15:31

eu nu concep cum in conditii normale de functionare poate ajunge un difuzor in halul ala. sa cedeze bobina inteleg, dar sa sara bucata din el asta nu denota decat buna constructie a difuzorului. dupa parerea mea singurul loc unde mai poti duce \"uferul\" ala este la tomberon.

Detman 07-08-05 15:48

chiar... cum s-a intamplat ... ce s-a auzit... ce amplif avea pe el ??

vpower16v 07-08-05 15:57

woooooh!!!!am ramas socat !! :shock: nu am mai vazut un woofer rupt,
am vazut si auzit woofere descentrate ,cu bobine semi arse ,dar nu rupte !sunt curios,cum ai reusit sa l da i peste cap ?? :?: ma dak aveai incinta bass reflex mai, zeceam ,ti a scapat cricu in el, da' ?? fie.....
yo zic sa abandonezi idea cu reparatu pt k chiar dak ti l va mai repara, nu
o sa ti l centreze bine si o sa ti loveasca bobina in magnet si o sa ti pocane si nu o sa poti da cu volum in el asta e :cry: !!dak nu costa merita incercat da' alt fel yo zic sa iti pui banii la pusculitza pt 1 nou.
bafta multa!!!

B-69-TAU 07-08-05 16:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vpower16v\"
woooooh!!!!am ramas socat !! :shock: nu am mai vazut un woofer rupt,
am vazut si auzit woofere descentrate ,cu bobine semi arse ,dar nu rupte !sunt curios,cum ai reusit sa l da i peste cap ?? :?: ma dak aveai incinta bass reflex mai, zeceam ,ti a scapat cricu in el, da' ?? fie.....
yo zic sa abandonezi idea cu reparatu pt k chiar dak ti l va mai repara, nu
o sa ti l centreze bine si o sa ti loveasca bobina in magnet si o sa ti pocane si nu o sa poti da cu volum in el asta e :cry: !!dak nu costa merita incercat da' alt fel yo zic sa iti pui banii la pusculitza pt 1 nou.
bafta multa!!!

si chiar nu se mai poate face nimic pt el? stiu ca nu se va mai auzi ca inainte dar vreau cat de cat sa-l pun pe picioare! ce zici, un centru ceva pt chesti din astea??

B-69-TAU 11-08-05 00:08

am fost azi cu el la un service si am aflat ca nu se mai poate repara, sau cel putin nu-l pot face ei! :cry: :cry: :cry: nu stiu ce voi mai face cu el! :cry: :cry: o sa trebuiasca sa-mi iau altul! :cry: :cry:

vpower16v 11-08-05 01:03

fratiorul meu nu fi suparat asta e, poate cu cel nou vei avea mai mult noroc sau grija depinde d tine .Un centru e la razoare ,sau era ,nu mai stiu sigur poate ti l repara ei dar ti am zis nu da banii dak sunt multi k nu s va mai auzi k inainte.o idee ar fi sa l repari da' sa l folosesti p post d dif pasiv cu unul activ,kam greu d facut ,da' poate asa nu o sa l arunci,tre sa i intrebi p baieti sau p mine dak e sa t hotaresti sa faci asa ceva ,pt k e mai greu cu frecventa d rezonanta a sistemului viitor.....e cand t hotaresti si iti iei un woofer nou mai vb.
dak nu stii razoare e la inceputul cartierului drumul taberei ,magazinul e fata in fata cu biserica.........razoare(k sa vezi :lol: )si e la parterul unei case ,linia d auto buz 368,90,91etc trece p strada t descurci tu.... :lol: bafta

B-69-TAU 11-08-05 01:17

pai ce tu ai subwoofer de vanzare? vpower16v???

vpower16v 11-08-05 01:24

pai nu ....adik depinde ....yo am un jbl gt4 12 in incinta inchisa si sunt super multumit d el da' park l as vinde pt ceva mai tare k tot vad k pe forum sunt la moda sonorizarile d 100000wrms ,ideea era cand iti iei tu un woofer oricare vrei tu ,sa iti faci o incinta cu woofer pasiv(magnatul ,sper sa nu gresesc,care ti s a stricat) asta dak vrei k vad k nu renunti la ala stricat ,era o solutie

B-69-TAU 11-08-05 01:30

nu imi voi mai cumpara un dif dar acum te intreb ce incinta imi recomanzi pentru o dacie 1310??

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning