Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 30-11-07, 00:12   #1
Alienware

Stage 4

Alienware's Avatar

Question Problema Mp3-Player

Am inlocuit recent vechiul casetofon BETA cu un MP3-Player Pioneer P55-BT. Dupa inlocuire am constatat ca mp3 player-ul nu merge decat cu contactul pus iar atunci cand scot cheia din contact el isi pierde orice sursa de curent si practic isi reseteaza toate setarile. Cel vechi mergea si cu cheia scoasa din contact, are cineva idee cum as putea sa il fac si pe acesta sa mearga fara cheie in contact ? Sau macar atunci cand o scot sa nu isi mai piarda toate setarile, posturile de radio, unde a ramas melodia pe CD, etc .... ???
Alienware is offline   Reply With Quote
Old 02-12-07, 12:29   #2
WOLFI3

Stage 4

WOLFI3's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Problema Mp3-Player

Prima data trebuie sa stiu ce masina ai, ca daca ii ceva mai nou, nu o dacie, ai la locasul pt. mp3 player 2 cabluri de plus(+) !! Una este pt. memorie iar celalat daca ai cheia in contact, atuncea functioneaza....am avut si eu problema aceasta...AI UN CABLU ROSU SI UNA GALBENA care iese din pm3 player....le legi inpreuna!!!!!!!!!!! Iar in masina daca ai iarasi aceste 2 culori, sau portocaliu si galben, cele 2 fire pe care leai legat inpreuna la mp3 player le legi in masina la firul rosu...si de acuma incolo fara cheie trebuie sa mearga muzica!!!

...:::TUNING 4EVER by WOLFI3:::...
WOLFI3 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -