Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 24-06-07, 22:48   #1
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Cool Mai multe dif-uri decat trebuie

Salz, ce se intampla daca leg 6 dif la un Sony de 4X45w? Logic ar fi sa se arda finalele, asa am inteles, totusi cum rezolv distorsiunile la volum tare? Eu as vrea sa pun 4 pe fata (cate doua pe fiecare parte) iar pe spate am ovale, le las asa. Daca experimentez si reusesc sa ard CD-playeru mi-l repara pe garantie sau ma trimit la plimbare cu el?
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 25-06-07, 12:34   #2
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Mai multe dif-uri decat trebuie

din moment ce ii pe 4 canale (cred) amplificarea interna, nu ar trebui sa ai probleme cu ovalele. nu vad de ce vrei neaparat sa folosesti 2 perechi de difuzoare pe fata. pune banii pe un sistem de componente decent si o sa fii mai multumit de rezultate.
sau, renunta la ovale si cumpara un amplificator si un set bun de componente. asa rezolvi si problema distorsiunilor.
Old 03-07-07, 21:12   #3
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Cool Re: Mai multe dif-uri decat trebuie

Ovalele sunt ok, da pe fata distorsioneaza, am avut niste dif-uri rotunde no name pe fata si le-am schimbat cu Sony da tot distorsioneaza. Daca le adaug si pe celelalte vechi se arde cd-playerul?
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 03-07-07, 21:40   #4
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Mai multe dif-uri decat trebuie

scapa de brand-ul asta sony si ai sanse sa scapi si de distorsiuni...nu garantez, dar asta e sony...distorsioneaza.

ps cu cat ai mai putine difuzoare in masina, cu atat controlezi mai bine sunetul si suna mai bine ...

Last edited by bezz; 03-07-07 at 21:42.
bezz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -