În primul rând salutare tuturor, acesta este primul meu post şi sper că am nimerit unde trebuie!
Am achiziționat recent un amplificator şi un subwoofer de la un băiat din oraşul meu şi am o problemă: amplificatorul îmi intră în protecție de la un anumit volum . De exemplu, dacă am volumul până în 60 atunci nu am nici o problemă, dar după ce cresc volumul peste 60 amplificatorul intră în protecție şi nu înteleg de ce

? . Ideea este că înainte să fac achiziția, acel baiat mi le-a testat deoarece erau pe maşina lui(un cielo mai vechi) şi vreau să vă mărturisesc că se auzea bine subwoofer-ul şi foarte tare(îi tremura tabla pe maşină) si cel mai important, nu îi intra statia în protectie chiar dacă volumul era spre maxim si maşina tremura toată.
Ideea este urmatoarea: Statia si subwoofer-ul nu sunt niste firme cunoscute ( Subwoofer - toxic tsw 150f si amplificatorul - Takara k225a) dar nu înteleg de ce pe masina lui se auzeau atat de bine si tare si mie imi intră in protectie de la un anumit volum .
Masa este pusă bine deoarece am dat vopseaua jos in locul in care este pusă masa si face contact "fier pe fier" deci dupa parerea mea nu asta ar fi problema..
Nu am reusit sa gasesc informatii despre amplificator dar el este de 400W dual channel şi l-am legat in bridge adică are cam 800W Subwoofer-ul este de 1200W (bineinteles in ambele cazuri nu RMS). Amplificatorul are pe el următoarele switch-uri : BASS EQ ( On/Off) , Low pass-filter ( Off / 60 Hz / 120Hz) şi un potențiometru numit ADJ Level ( de la MIN la MAX) . Subwoofer-ul are o incintă inchisă fară acele gauri circulare de iesire a aerului( nu stiu cum se numesc).
Imi cer scuze daca am facut un roman dar am incercat sa va povestesc cat mai in detaliu problema mea. Daca cineva mă poate ajuta cu niste idei sau păreri , sunt bine primite! Tot odată daca cineva stie care ar fi reglajele optime il rog sa imi spună. Apropo , mp3-ul din masina este un delphi grundig s1000 mp3.