Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 29-03-12, 13:31   #1
Ice90

Stage 2

Ice90's Avatar

Default Intrebare compatibilitate Amplificator+Subwoofer

Buna, mi-am cumparat un subwoofer Ground Zero GZRW 30SPL, si am un amplificator Magnat Edition Four Limited. Intrebarea mea este daca "duce" amplificatoru acesta subwooferul. Multumesc anticipat
Ice90 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-12, 14:25   #2
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: Intrebare compatibilitate Amplificator+Subwoofer

Quote:
Originally Posted by Ice90 View Post
Buna, mi-am cumparat un subwoofer Ground Zero GZRW 30SPL, si am un amplificator Magnat Edition Four Limited. Intrebarea mea este daca "duce" amplificatoru acesta subwooferul. Multumesc anticipat
Amplificatorul tau are 4 canale din cate am vazut! Ai nevoie de unul pe 2 canale, sau un amplif mono. Magnat-ul tau este bun pt amplificarea mediilor.
Dragster is offline   Reply With Quote
Old 29-03-12, 14:28   #3
Ice90

Stage 2

Ice90's Avatar

Imi poti recomanda ceva anume la un pret nu prea mare. Ms
Old 29-03-12, 14:29   #4
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
Imi poti recomanda ceva anume la un pret nu prea mare. Ms
Aproximativ un buget in care sa ma incadrez!!! Variante sant multe, si bune si rele))))
Dragster is offline   Reply With Quote
Old 29-03-12, 14:32   #5
Ice90

Stage 2

Ice90's Avatar

In jur de 500 de lei +- daca gasesc ceva, SH, sau mai trebuie sa maresc bugetul? Il voi vinde atunci magnatul, mai am unul de 600rms un crunch drive, si un tub de bass jbl care vor merge la vanzare. Un monobloc as gasi la 500 ron?
Old 29-03-12, 14:39   #6
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
In jur de 500 de lei +- daca gasesc ceva, SH, sau mai trebuie sa maresc bugetul? Il voi vinde atunci magnatul, mai am unul de 600rms un crunch drive, si un tub de bass jbl care vor merge la vanzare. Un monobloc as gasi la 500 ron?
In bani astia nu gasesti produse noi, SH nu pot sa iti recomand ca exista posibilitatea de a cumpara ceva reparat sau sa se strice amplifud dupa o perioada de timp. Si un amplificator 2 canale pt subul tau costa 699 ron. Vad ca esti din Oradea poti sa tragi o fuga pana la Joe de la Infect Audio, sa isi dea si el cu parerea. Cu cat mai multe pareri cu atat mai bine.
Old 29-03-12, 14:44   #7
Ice90

Stage 2

Ice90's Avatar

Mersi. Am mai gasit ceva amplificatoare monobloc in jur de 500 600 de lei second dar nu stiu de marca, nu prea ma pricep. De aia ziceam de ceva amplificator care ar scoate bine cu difuzorul asta. Si magnatul mi l-a recomandat cineva cu abureli ca se poate face din 4 canale o singura iesire si ca ar fi ca si un monobloc, prostia mea ca nu m-am interesat mai mult. O sa le vand toate magnatul crunch`ul si sub`ul care l-am avut si o sa cumpar un amplificator monobloc atunci. Cand am sa trec prin Oradea o sa ma duc. Mersi de sfaturi
Old 29-03-12, 16:14   #8
Ice90

Stage 2

Ice90's Avatar

Stie careva ceva de amplificatoru LIGHTNING AUDIO STORM X1.1000.1D monobloc? Este bun? Din cate am citit se pare ca e ceva de capul lui. Cineva care a avut sau stie despre el imi poate zice daca se merita pt subwooferul meu?
- Copyright 2026 4Tuning -